Komplett Bank 1

Komplett Bank

Norjalainen Komplett bank on avannut sähköisen lainapalvelun kattamaan nyt myös suomalaisten lainatarpeita. Kotimaassaan luotettavaan ja joustavaan maineeseen päässeen pankin erityisalana on kulutusluotot. Pankki eroaa muista markkinoilla olevista Online-pankeista sillä, ettei sen lainoilla ole kiinteitä takaisinmaksuaikoja.

Hae jopa 50 000 euron lainaa

Komplett bank tarjoaa lainaa 1 000-50 000 euroa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että asiakas hakee luottotililleen tiettyä luottorajaa, johon asti hän voi tehdä nostoja – tai olla tekemättä. Lainaa voi myös uudelleenkäyttää, heti kun luoton pääomaa on maksettu takaisin. Lainojen nimelliskorot ovat 4,9%-19,9% ja ne eivät sisällä piilokuluja tai laskuja. Komplett bankin tarjoama luotto on lisäksi vakuudetonta.

Maksa oman taloudellisen tilanteesi mukaan

Kuten jo aiemmin mainittiin, lainan erikoisuutena on määrittelemätön laina-aika. Lainaa ei tarvitse siis lyhentää joka kuukausi, riittää että maksaa lainan minimisaldon, eri nostetusta lainasta kertyneet korot ja kulut. Mikäli asiakas maksaa kuussa enemmän kuin minimisaldon määrän, ylimenevä osa lyhentää varsinaista lainaa. Lainan nostoja ja takaisinmaksua voi tehdä milloin vain, huomioiden tietenkin henkilökohtaisen luottorajan. Joustoluoton hakeminen on rajattu yli 23-vuotiaille, suomessa viimeisen 36 kuukauden ajan asuneille henkilöille. Lisäksi vaaditaan, että lainanhakijalla on säännölliset tulot ja luonnollisesti luottotietojen täytyy olla ns. puhtaat. On hyvä huomioida, että säännölliset tulot on rajattu koskemaan vain palkka – tai eläketuloja.

READ  Laina.com

Helppo lainahakemus suoraan netissä

Lainan hakeminen tapahtuu nykyaikaiseen tapaan sähköisellä hakemuksella. Yksinkertainen ja nopeasti täytettävä hakemus löytyy Komplett bankin verkkosivuilta. Ennen lainahakemuksen täyttämistä, itselle sopivaa lainasummaa voi arvioida lainalaskurin avulla. Lainalaskuri ilmoittaa arvioin kuukausittaisesta, maksuun tulevasta vähimmäissummasta. Päätöksen lainahakemukseen saa pankin käsittelyn jälkeen, päätös saapuu asiakkaan sähköpostiin. Komplett bankin lähettämästä lainatarjouksesta ilmenee lainalle määritelty nimelliskorko. Nimelliskorko määräytyy henkilökohtaisesti pankin riskienarvioinnin jälkeen, siitä otetaan huomioon asiakkaan taloudelliset resurssit ja lainan määrä. Komplett Bank

Jälleenrahoita vanhat lainasi Komplett bankin luotolla

Yksi mahdollisuus käyttää lainamahdollisuutta, on maksaa vanhat kulutusluotot ja osamaksusopimuksen sen avulla pois. Mitä hyötyä sitten on maksaa vanhoja lainoja uudella lainalla? Selkeänä etuna on se, että osa kulutusluotoista on korkeakorkoisia ja jos asiakkaalla on niitä useita hän maksaa niissä useita korkoja. Lisäksi maksuliikenteen hallinta useassa lainassa on usein työlästä. Jälleenrahoittamalla lainat yhdellä Komplett bankista haetulla lainalla, takaisinmaksuprosessi helpottuu ja se sallii myös lyhennysvapaan kuukaudet. Lisäksi jatkossa lyhennetään vain yhtä korkoprosenttia.

Komplett Bankista kysymyksiä

Miten voi varmistaa lainanlyhentämisen, mikäli sairastun tai menetän työni? Elämäntilanteita ei voi aina ennustaa ja joskus voi ajautua taloudelliseen vaikeuksiin esim. työttömyyden vuoksi. Tämän vuoksi Komplett Bank tarjoaa asiakkailleen Lainaturvavakuutusta. Lainaturvavakuutus auttaa asiakasta maksamaan kuukausittaisen lyhennyssumman tiettyjen ehtojen mukaan. Kuolemantapauksien yhteydessä lainaturva kattaa koko lainasumman, aina 50 000 euroon saakka. Lainaturvan hakeminen on helppoa, sitä haetaan samalla kuin varsinaista lainaakin. Vakuutusmaksu hoidetaan kuukausittain, se on 0,3% kuun lopussa olevasta käyttöluoton käytössä olevasta kokonaissaldosta. Tarvitseeko lainapäätöksen tueksi toimittaa mitään todistuksia ym.? Kyllä, mutta tämä onnistuu varsin yksinkertaisesti. Jos hakemasi lainasumma on pieni, sinun tulee toimittaa Komplett bankille viimeisin palkkakuitti. Mikäli haettu summa taas on suurempi, sinun tulee toimittaa palkkakuitin lisäksi verotuspäätös ja siihen liittyvän erittelyosa. Edellä mainitut dokumentit voi toimittaa joko lataamalla ne sähköisesti pankin sivuilla tai lähettämällä ne sähköpostin liitetiedostoina. Voinko käyttää lainaa auton hankintaan? Kyllä, Komplett bankin laina käy oikein hyvin auton hankintaa ajatellen. Etuna on, ettei joustoluottoon tarvitse vakuuksia ja takaisinmaksu on joustava, lisäksi haettava lainasumma voi olla jopa 50 000 euroa. Lisäksi lainaa voi nostaa luottorajan puitteissa lisää, mikäli autoon haluaa myöhemmin hankkia lisävarusteita tai auton korjaaminen tulee ajankohtaiseksi. Muista kuitenkin ettet ole velvollinen ilmoittamaan pankille sitä, mihin rahasi aiot käyttää, joten samaa lainaa voi käyttää myös muihin hankintoihin. Sopiiko Komplett bankin lainatuotteet nopeaan rahantarpeeseen? Kyllä. Usein rahantarpeet tulevat eteen varsin lyhyellä varoitusajalla. Pesukone menee rikki, loma lähestyy ja matka pitäisi varata ym. äkilliset tilanteet ovat monille tuttuja. Komplett bankin lainan saa käyttöönsä jopa saman päivän aikana lainan hakemisesta. Kaikki riippuu siitä, onko hakemus täytetty oikein, riittävätkö taloudelliset resurssit ja onko liitteet toimitettu ajallaan.

Tämän helpommaksi ei voi lainan hakeminen ja takaisin maksaminen enää mennä. Komplett bankilta saat joustavan, huolettoman lainan. Pidät lyhennysvapaan kuukauden silloin kuin haluat ja lyhennät lainaa omaan tahtiisi. Tämä lainapalvelu on todettu luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi jo naapurimaassa Norjassa ja nyt on suomalaisten vuoro nauttia superkätevästä lainasta ilman joka kuukausittaista lyhennyspakkoa. Tee hakemus jo tänään!