OK Money 1

OK Money

OK Money tarjoaa käyttöön uudistuneen lainatuoteen joka korvaa entiset pikavipit ja –lainat. Palvelun tarjoama OK Limiitti on 2100 euron suuruinen luottolimiitti.

Nosta rahaa sen verran kuin tarvitset

Myönnetystä luottolimiitistä vopi tehdä nostoja sellaisia määriä kuin tarvitsee. Jos esimerkiksi vuokrasta puuttuu 400 euroa, on kyseisen summan nostaminen täysin mahdollista. Koko luottoa ei ole mikään pakko nostaa käyttöön, ellei niin suurella rahamäärälle ole käyttöä. Rahaa kannattaakin nostaa vain juuri sen verran kuin tarvitsee. Kuluja maksetaan vain siitä osasta luottolimiittiä, kuin rahaa käyttöön nostaa.

Lainanlyhennys vain 130 euroa kuukaudessa

OK Moneyn luottoa maksetaan takaisin kuukausittain. Palvelu eroaa muista lainapalveluista siten, että takaisinmaksettava summa on joka kuukausi 130 euroa. Näin voita helposti varautua siihen, että luotosta perittävä summa ei muuta koiko laina-aikana mihinkään suuntaan.

Hae laina OK Moneyn kotisivuilta

Luotto haetaan OK money verkkosivuilla täyttämällä lainanhakulomake. Hakemus käsitellään todella nopeasti ja kun luottopäätös on myönteinen, voit käyttää luottaa tarpeesi mukaan silloin kun rahaa tarvitset. Luottoa nostetaan yksinkertaisesti tekstarin avulla.

READ  Omalaina

Luottopäätös nopeasti

Lainaa voivat hakea 20 – 75-vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat, luotto- ja oikeustoimikelpoiset henkilöt joilla on raha-asiat hyvässä kunnossa. Omista tulotiedoista on annettava selvitys ja se onnistuu toimittamalla esimerkiksi kopiot palkkakuiteista tai tiliotteista lainaa edeltäviltä kuukausilta. Lainapäätös annetaan käytännössä saman tien kun hakemuksen lähettää. Hakemuksen voi lähettää 24 tuntia vuorokaudessa ja niitä käsitellään aina kun OK Money on auki. Palvelu on avoinna ma – pe 7 – 22 ja la – su 9 – 21. Mikäli hakemus tehdään aukioloaikojen ulkopuolella, käsitellään hakemus seuraavana aamuna. Kokeile OK money OK Limiittiä. Tee hakemus nyt heti vaikka rahalle ei juuri nyt olisikaan tarvetta. Luotosta ei peritä kuluja hakemusvaiheessa. Kulut alkavat juoksemaan vasta silloin, jos luotosta teet nostoja.

Faktat OK Money limiitistä

  • 2100 euron luottoraja
  • kuukausilyhennys aina 130€
  • luottopäätös nopeasti
  • lainaan ei tarvitse vakuuksia
  • edullinen korko