Ekstraluotto 1

Ekstraluotto

Ekstraluotto myöntää Suomessa 2100 euron tililimiittiä sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 21 vuotiaita, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat Suomen kansalaisia. Kuten muutkin palvelut, vaatii Ekstraluotto myös käytössä olevaa suomalaista puhelinnumeroa ja pankkitiliä. Palvelu on toiminut vuodesta 2006 alkaen.

Ekstraluotto lainat

Tililimiitti tarkoittaa sitä, että lainanhakija voi tehdä tämän 2100 euron tilirajan nimissä useita nostoja. Koko summaa ei tarvitse käyttää. Joka kerta, kun käyttäjä tekee noston, hän maksaa siitä 19% nostoprovision. Kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja luotolla ei ole. Kuukausikorko, 8,9%, tulee maksaa vain siitä tapauksessa, että osamaksusaldo on päässyt erääntymään.

Pienet kuukausilyhennykset

Ekstraluotto tarjoaa alan pienimpiä kuukausilyhennyksiä: lainasta tarvitsee kuukausittain maksaa takaisin vain 10% ja vähintään 50€. Kun lyhennykset eivät verota lompakkoa merkittävästi, sopii tälläinen laina siis hyvin kattamaan myös pitkäaikaisempia rahatarpeita.

Välitön lainapäätös

Lainahakemus käsitellään automaattisesti, minkä lisäksi Ekstraluotto tekee reaaliaikaisia rahasiirtoja. Tämä tarkoittaa, että rahat voi saada tililleen vain muutamia minuutteja sen jälkeen, kun hakemus on jätetty. Prosessi on hyvin nopea. Jatkossa nostoja voi tehdä vaivattomasti tekstiviestillä.

READ  Nopsalaina

Ekstraluoton asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun saa yhteyden viikon jokaisena päivänä puhelimitse tai sähköpostilla.