Lainaa 1500€

Tarpeissa 1500€ laina? Alta löydät eri vaihtoehdot. Vertaile vippejä ja lainoja ja hae 1500 euron lainaa netissä. Luottopäätös heti! Hyvin monella suomalaisella on mahdollisuus saada lainaa 1500 euroa. Internetin kautta haettavaan lainaan ei tarvitse liittää vakuuksia tai takaajaa, joten hakeminen on nopeaa, eikä siihen juuri liity ylimääräistä vaivaa. Mahdollisesti pyydetään tulotositteita, jotka nekin voit toimittaa vaivattomasti sähköpostilla. Nykyaikainen nettilainaaminen on erittäin helppo ja nopea tapa hankkia pientä rahoitusta kiireiseen tarpeeseen.

Näin lainanhakuprosessi etenee

Ennen kuin 1500e laina myönnetään, tehdään hakijalle luottokelpoisuuden arviointi. Tähän käytetään monia kriteereitä, joista tärkein on maksuhäiriömerkintä. Maksuhäiriömerkinnän saa, jos laskun maksu on viivästynyt riittävän pitkään, ja merkintä tehdään rekisteriin. Lainayhtiöt tarkistavat aina maksuhäiriörekisterin, joten ei ole mahdollista saada netin kulutusluottoja, jos luottotiedot ovat menneet. Maksuhäiriömerkintä säilyy yleensä vähintään muutamia vuosia, ja tänä aikana ei siis nettiluoton saaminen ole mahdollista. Luottotietojen tarkistuksen ohella lainapalvelut tekevät myös muita tarkistuksia. Nykyisin pikavippien ja muiden pienluottojen hakijoiden tulotiedot tarkistetaan entistä tarkemmin, joten vähätuloisten voi olla vaikeampi saada itselleen lainaa kuin aikaisemmin. Usein kulutusluoton, tililuoton tai jopa pikavipin saanti edellyttää, että hakija käy säännöllisesti töissä tai hänelle on myönnetty eläke. Säännöllisiä tuloja nauttivalla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa 1500 euroa. Entä, jos hakijalla on tuloja, mutta myös menot ovat suuret, ja suuri osa tuloista uppoaa aikaisempien pikavippivelkojen maksuun? Muiden velkojen maksu voi pahimmillaan niellä suuren osan hyvistäkin tuloista. Siksi lainahakemuksissa kysytään aikaisempien velkojen määrää ja muiden elinkustannusten suuruutta. Jos muiden menojen jälkeen rahaa vielä jää, ja muutkin asiat ovat hakemuksessasi kunnossa, ei 1500 e lainan myöntämiselle luultavasti ole estettä.

READ  Vertaa ja hae lainaa 70000 euroa

Ole rehellinen itsellesi ja luotonantajalle

Monessa tapauksessa voit ilmoittaa luotonantajalle, jos aiot käyttää lainasi aiempien luottojen yhdistämiseen. Tällöin luotonantaja osaa ottaa tilanteesi huomioon arvioidessaan luottokelpoisuuttasi. 1500 euron lainalla pystyt jo maksamaan takaisin pari aikaisempaa pikavippiä. Älä kuitenkaan ota tavaksi maksaa lainaa lainalla, sillä se vain lisää kustannuksia. Jossain tapauksissa velallinen voi kuitenkin helpottaa elämäänsä ja jopa säästää suorittamalla lainojen yhdistämisen. Jos sinulla on ennestään paljon lainoja, pohdi, sopisiko lainojen yhdistäminen sinulle.

Leave a Reply