Lainaa 4000€

Pikavippi ei enää riitä, jos tarvitaan rahoitusta esimerkiksi kalliimpia hankintoja varten. Siksipä vertasimme kaikki parhaat 4000 euron lainat. Katso laaja vertailumme alta ja hae juuri sinulle sopivaa luottoa. Pohdit ehkä, olisiko sinulla mahdollisuuksia saada hieman tavallista pikavippiä tukevampi kulutusluotto. Kaikki eivät kuitenkaan saa kulutusluottoja, vaikka haluaisivat. Millaiselle hakijalle voidaan myöntää lainaa 4000 euroa tai jopa enemmän?

Luottokelpoisuus arvioidaan aina

Kun kyse on kulutusluotoista, ja etenkin suurista kulutusluotoista, on hakijan luottokelpoisuuden arviointi todella tärkeällä sijalla. Luottotiedot tietysti tarkistetaan aina, kuten mitä tahansa vippiä hakiessa. Suurta luottoa, kuten 4000e lainaa, myönnettäessä lainapalvelut selvittävät kuitenkin tarkasti, millainen taloustilanne hakijalla on. Esimerkiksi palkan kokoa ja kuukausittaisia menoja kysytään aina lainahakemuksissa. Kuukausittaisiin menoihin lasketaan niin asumiskulut, elinkustannukset kuin muut lainanlyhennyksetkin. Tuloja ja menoja vertailemalla lainapalvelu arvioi, onko hakija luottokelpoinen eli pystyykö hän todennäköisesti maksamaan lainansa. Lainapalvelulla saattaa olla jokin minimitulomäärä, joka asiakkaan on vähintään kuukaudessa tienattava saadakseen lainaa 4000 e tai muun summan. Usein tämä määrä on noin 1000 euroa. Jos haetaan suurta lainaa heti, asiakkaalta vaadittavat tulot voivat olla tätä suuremmat.

READ  Vertaa ja hae lainaa 9000 euroa

Liian monta lainaa päällekkäin voi olla syy hakemuksen hylkäämiseen

Suuren lainan esteeksi voi muodostua se, että hakijalla on monia luottoja jo ennestään. Pelkkä asuntolaina tuskin vielä haittaa, mutta jos pieniä vippejä tai kulutusluottoja on paljon, ei hakijalla välttämättä ole kaikki talouden hallinnassaan kunnossa. Vaikka olisit hakenut lainaa 4000 euroa, sinulle saatetaan tarjota vain pienempää lainaa. On tietysti pettymys, jos sinulle tarjotaan pienempää luottoa kuin hakemasi summa, mutta tämä johtuu yleensä siitä, että lainapalvelun arvion mukaan hakemasi lainasumma on liian suuri taloudellesi. Jos sinulle tarjotaan muuta kuin hakemaasi summaa, voit tietysti itse päättää, hyväksytkö tarjotun lainan vai yritätkö saada haluamasi kokoisen lainan muualta. Kulutusluoton saajalta edellytetään luottokelpoisuuden ja riittävien tulojen ohella riittävän korkeaa ikää. Vähintään 18 vuoden ikää vaaditaan, mutta joissakin lainapalveluissa ikäraja on asetettu korkeammaksi, sillä nuorilla aikuisilla on usein pienet tulot ja suuri riski velkaantua liikaa. Siksi isompien lainojen ikäraja on usein 20 vuodesta jopa 25 vuoteen.