Lainaa 2000€

Netin kautta voi hakea jopa 2000 euron lainoja ja tililuottoja. Tästä löydät sekä kertalainat että joustavat tililuotot. Hae heti! 2000 euron laina on nykyään todella yleinen lainasumma. Syynä on tililuottojen yleistyminen pari vuotta sitten. Valtaosa suomalaisista pikavippipalveluista tarjoaa nykyään tililuottoa 2000 euron luottorajalla. Suurempiakin luottorajoja on tosin tarjolla jonkin verran, mutta 2000 euron raja on ehdottomasti yleisin. Jos lainatarpeesi on nimenomaan 2000 euroa, oletkin varsin mukavassa tilanteessa, sillä valinnanvaraa on siinä summassa vielä paljon. 3000 euron luottoja on saatavilla jo huomattavasti niukemmin.

Kaksi eri lainatapaa

Voit ottaa lainaa 2000 euroa joko tililuottona tai vaihtoehtoisesti kulutusluottona. Jälkimmäiset lainat ovat kertalainoja, eli 2000 euron luotto maksetaan tilillesi, ja lyhennät luottoa ennalta sovituissa erissä. Laina-aika voi olla esimerkiksi kaksi vuotta, ja maksat joka kuukausi luottoa takaisin samalla summalla. Kertalainat ovat yksinkertaisia, ja tiedät heti lainan hinnan ja sen, paljonko sinulla pitää kuukausittain olla varattuna lainasi maksua varten. Luoton kokonaiskulut ovat selvillä alusta asti, eikä lainan hinnassa pitäisi tulla yllätyksiä.

READ  Lainaa 500€

Tililuoton edut

Tililuotto kuitenkin on kätevä tapa ottaa lainaa 2000 euroa, mikäli kaipaat joustavuutta elämääsi ja raha-asioihisi. Tililuotolla voit nostaa lisälainaa luottorajasi puitteissa. Voit siis toimia niin, että nostat koko 2000 euron lainan, maksat siitä ensimmäisenä eräpäivänä pois 500 euroa ja sen jälkeen nostat taas lisää lainaa. Koko lainasummaa ei ole tarpeen maksaa takaisin, jotta voi saada lisää luottoa. Toisaalta lainan kustannukset voivat kasvaa hyvin isoiksi, jos sinulla on jatkuvasti jotain lainassa ja nostat usein lisää luottoa. Luottorajan pitäminen tapissa jatkuvasti voi tulla kalliiksi pidemmän päälle, ja tililuottojen helppokäyttöisyys voi houkutella nostamaan uutta lainaa, kun rahat ovat vähissä. Myös kulutusluotoissa on jonkin verran joustavuutta, joten voit saada luottosopimukseesi joustavia ehtoja, vaikka ottaisit lainaa jostain muualta kuin tililuottoyhtiöstä. Usein kulutusluottofirmasta voi saada tarpeen vaatiessa maksuvapaan kuukauden. Eräpäivääkin saattaa voida siirtää, jos laskusi olisi myöhästymässä vain hieman. Ja jos taloudessasi on pidempiaikaisia ongelmia, voit järjestää koko maksuaikataulun uudelleen. Myös lisälainan nostaminen on mahdollista joissakin kulutusluottoja tarjoavissa palveluissa.

READ  Vertaa ja hae lainaa 7000 euroa

Leave a Reply