Lainaa 500€

500€ laina on helppo hakea netistä. Vertaile 500 euron pikavippejä ja muita lainoja vertailutaulukon avulla. “Hae lainaa” -napin kautta pääset lainapalvelun sivulle hakemaan vippiä. 500 euron laina auttaa akuuttiin rahapulaan nopeasti. Lainan saa edullisesti käyttöön ja hakeminen käy kätevästi suoraan netissä. Lainarahalla tekee esimerkiksi kodinkonehankinnan tai maksaa kiireellisimmät laskut pois.

Näin löydät edullisimman lainan

Useasti kun pikalainaa etsitään, halutaan löytää mahdollisimman halpa luotto. Kuinka sitten löytää edullinen 500 euron laina? Ensimmäistä vastaan tulevaa pikalainapalvelua ei välttämättä kannata valita, vaan ehdottomasti kannattaa vertailla kuluja ja korkoja jotka lainasta tulee maksettavaksi. Halvimman pikalainan löytämiseksi on suositeltavaa käyttää erilaisia pikalainavertailuja joita löytyy netistä todella runsaasti. Asiaa auttaa myös se, jos on kartalla siitä, kuinka paljon suurin piirtein pikalainasta kannattaa maksaa. Joka tapauksessa kuluja kannattaa aina vertailla, sillä saman lainan voi saada huomattavasti edullisemmin jostakin toisesta luottopalvelusta. Hinnan lisäksi valintakriteereinä voi olla maksuajan pituus sekä mahdollisuus maksaa luotto useammassa erässä tai tarvittaessa jopa pitää täysin lyhennysvapaita kuukausia laina-ajan kuluessa. 500 euron laina ei missään nimessä ole kuitenkaan niin suuri, että siitä tulisi kovin kestämättömiä kuluja, ottipa lainan sitten mistä palvelusta tahansa.

READ  Lainaa 2000€

Pidä mielessä, että laina tulee maksaa aina takaisin

Lainaa ottaessa kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että luotosta aiheutuu kustannuksia ja ne on maksettava luottosopimuksen mukaisesti takaisin. Mikäli maksut viivästyvät, voi tulla pieneltäkin tuntuvasta pikalainasta suurempia ongelmia. pidä siis huoli, että pystyt ottamasi lainan maksamaan ajallaan takaisin.

Näillä kriteereillä lainaa myönnetään

500 euron lainan saa hankittua, kunhan täyttää luottopalveluiden asettamat luottoehdot. Ikää on löydyttävä vähintään 18 vuotta ja luottotiedot on oltava kunnossa. Mikäli pikalainan valinta kohdistuu luottotiliin, on hakijalla oltava myös säännöllisiä kuukausituloja. Tuloiksi voidaan laske esimerkiksi palkka tai eläke ja riittävä tulotaso on pystyttävä todistamaan. Todistukseksi vaaditaan useimmiten kopiot palkkakuiteista tai tiliotteista muutamalta lainaa edeltävältä kuukaudelta. Lainaa on saatavana useista eri yrityksistä. 500 euron suuruinen laina tarkoittaa sitä, että sen voi hankkia joko kertalainana tai niin sanottuna joustoluottona.

Kertalainan ja joustoluoton ero

Kertalaina maksetaan kerralla asiakkaan tilille jonka puolestaan asiakas maksaa luottosopimuksen mukaan lainayritykselle takaisin. Joustoluotto myönnetään useimmiten 2000 euron summalle, jota asiakas voi käyttää oman tarpeen mukaan ja tehdä luottorajasta rahanostoja juuri silloin kun rahalle on tarvetta. Kuluja alkaa muodostumaan vasta silloin, kun ensimmäisen noston tekee. Nostamatta jääneestä luottosaldosta ei peritä minkäänlaisia maksuja, vaan ainoastaan käyttöön nostetusta rahasummasta peritään kuluja. Tutki eri vaihtoehtoja ja hae 500 euron laina sellaisesta palvelusta, joka voi sopivaa luottoa juuri sinun tarpeisiin tarjota. Mikäli tarvitset luottoa vain kerran, valitse kertalaina. Jos luotontarve on jatkuvaa, on parempi valinta siinä tapauksessa tililuotto. Nämä molemmat löydät meidän sivuiltamme.

READ  Vertaa ja hae lainaa 8000 euroa

Leave a Reply