Bigbank 1

Bigbank

Jos etsit edullisinta lainaa netistä, olet tullut oikeaan paikkaan. Bigbank tarjoaa todella edullisen vaihtoehdon 2000 – 20 000 euron rahantarpeeseen luotettavasti. Mikäli lainatarve on 10 000 euroa tai enemmän, on lainanhakijan hankittava rinnakkaishakija. Alle 10 000 euron lainoja saa haettua myös yksin, mutta jos summa on tuhansia euroa, auttaa rinnakkaishakija huomattavasti saamaan myönteisen luottopäätöksen.

Mitä Bigbank tarjoaa

Bigbankin kautta haet nopeasti rahaa lainaksi mihin tahansa tarpeeseen jopa 20 000 euroa. Lainan hakeminen on nopeaa ja luottosopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti suoraan netissä. Bigbankin tarjoamat lainat ovat vakuudettomia 10 000 euroon saakka, et siis tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Maksimissaan 10 000 euron lainalle saa maksuaikaa 6 – 72 kuukautta ja 10 000 20 000 euron lainoille 6 – 120 kuukautta.

Bigbank tarjoaa myös ainutlaatuisen lainaominaisuuden – tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen lainaa, sen voi palauttaa 60 vuorokauden sisällä luoton myöntämisestä täysin ilman kuluja. Palautusoikeus koskee niin yksin kuin rinnakkaishakijan kanssa haettuja lainoja.

Lainojen yhdistäminen

Bigbankin lainoilla voit yhdistää nykyiset avoimena olevat lainat, kulutusluotot ja pikavipit. Jos sinulla on tällä hetkellä useampia kalliita luottoja avoimena, voit korvata ne yhdellä Bigbankin tarjoamalla edullisemmalla lainalla. Useampi pikalaina on aina kalliimpi kuluiltaan kuin yksi järkevän kokoinen lainan. Säästät heti korkokuluissa ja pääset eroon useammasta kuukausimaksuerästä. Maksamalla entiset luotot pois, saat kuukausittain vain yhden maksun maksettavaksesi. Bigbankin tarjoamat lainat mahdollistavat pitkät maksuajat, joten maksueräsi voi pienentyä kuukausitasolla huomattavasti ja rahaa jää käyttöön normaaliin elämiseen enemmän.

READ  Joustolaina

Faktat lainasta

  • lainaa 2000 – 20 000 euroa
  • maksuaikaa 6 – 120 kuukautta
  • ikäraja 22-vuotta
  • 60 vuorokauden tyytyväisyystakuu
  • lainaa ilman vakuuksia
  • yhdistä nykyiset lainasi
  • edulliset kulut

Lainanhakijalle asetetut vaatimukset

Bigbankilta voi hakea lainaa, jos ikää on vähintään 22 vuotta. Hakijalla on oltava Suomen kansalaisuus tai asuttava vakituisesti jolla on voimassa oleva oleskelulupa. Lainaa edeltävinä kuukausina on oltava nettotuloja vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Maksuhäiriöissä ei saa olla merkintää.

Lainasummat hakijan maksukyvyn mukaan

Jotta asiakas pystyy hoitamaan ottamansa lainan asianmukaisesti, tekee Bigbank asiakkaalle luottotietojen tarkistuksen. Luottotietojen tarkistuksen lisäksi myönnettävään lainasummaan voi vaikuttaa kuukausittaiset nettotulot. Mikäli lainahakemuksessa on liian suuri lainasumma, voi Bigbank tarjota hakijalle pienempää lainaa. Jos haet lainaa yksin, voit saada lainaa 2000 – 10 000 euron väliltä. Jos haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, voi lainasumma olla jopa 20 000 euroa. Rinnaikkaishakijan kanssa tehty lainahakemus parantaa aina mahdollisuuksia saada myönteinen luottopäätös. Vakuudetonta lainaa Lainaan ei siis tarvitse hankkia takaajia eikä vakuuksia. Tämän vuoksi hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Lainan kulut pysyvät myös alhaisena koko laina-ajan, sillä lainoihin ei tarvitse hankkia kallista maksullista takausta. Ilman takaajia lainattaessa olet vastuussa lainasta vain Bigbankille.

READ  Credento

Pitkä maksuaika

Parhaan mahdollisen kokemuksen saadaksesi Bigbank tarjoaa lainoille tarvittaessa todella pitkän maksuajan. Pitkä maksuaika valitessa pysyvät lainanhoitokulut maltillisena ja rahaa jää käyttöön myös normaaliin kulutukseen ja elämään. Useat pikalainayhtiöt tarjoavat vain muutaman viikon tai kuukauden maksuaikaa, mutta Bigbankin lainalle saat halutessasi jopa 10 vuoden maksuajan. Tarvittaessa lainan voi ottaa myös lyhyemmällä maksuajalla tai jos tilanne muuttuu laina-ajan kuluessa, voi koko loppuvelan maksaa kerralla pois.

Lainatarjous nopeasti

Bigbankilta voi pyytää lainatarjouksen koska tahansa. Hakemuksia otetaan vastaan kellon ympäri joka päivä. Lainahakemuksen lähetettyäsi saat alustavan lainatarjouksen nopeasti ja lopullinen luottosopimus allekirjoitetaan pian sen jälkeen. Laina-asiantuntija on yhteydessä jolloin sovitaan lopullinen lainasumma ja maksuaika hakijalle parhaiten sopivaan kuukausierään perustuen. Laina-asiantuntijoilla on pitkä kokemus erilaisista tilanteista ja he osaavat suositella varmasti sopivaa lainaa parhaalla mahdollisella maksuajalla. Lainanhakuprosessi nopeuttaaksesi kannatta hakemus täyttää mahdollisimman tarkoilla tiedoilla ja liittää hakemukseen heti mukaan palkkakuitit tai tiliotteet viimeisen 3 kuukauden ajalta.