Zmarta 1

Zmarta

Zmartan kautta saat edullisemman lainan

Haluatko löytää helposti ja nopeasti netin halvimman lainan? Haluatko että saat valmiiksi kilpailutetun lainatarjouksen? Haluatko saada lainaa jopa 30 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia? Jos vastauksesi on kyllä, jatka lukemista niin saat nämä kaikki vain yhdellä lainahakemuksella.

Zmarta tarjoaa lainaa nopeasti ja edullisesti

Haluat siis saada valmiiksi kilpailutetun lainan useiden eri luottolaitosten lainatarjonnasta. Kilpailuttaminen on nyt entistä helpompaa ja nopeampaa. Saat aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen 500 – 30 000 euron lainasummalle. Mikäli haluat yhdistää vanhoja lainojasi yhdeksi järkeväksi ja koroiltaan halvemmaksi kokonaisuudeksi, onnistuu myös se vaivatta.

Zmarta palveluna

Mitä kaikkia Zmarta tarjoaa lainaa tarvitsevalle? Tärkeimpänä ominaisuutena on kaikkein lainojen kilpailuttaminen useiden eri luotonmyöntäjien tarjonnasta. Tekemällä hakemuksen Zmartalle, välitetään hakemus useille eri luotonmyöntäjille jotka tekevät juuri sinun tarpeisiin soveltuvan lainatarjouksen. Saat siis yhdellä lainahakemuksella useita eri tarjouksia, joista voit itse valita käyttöösi parhaimman ja edullisimman. Palvelu on lainaajalle täysin maksuton eikä hakemuksen tekeminen sido sinua vielä mihinkään. Lopullinen luottosopimus solmitaan vasta valittuasi sopivan lainapalvelun, joten voit täysin huoletta ja ilman riskiä tarkistaa minkälaisia tarjouksia tarvitsemallesi rahasummalle on saatavana.

READ  Vivusjousto - iso luottotili helposti

Lainan perusominaisuudet

• lainaa 500 – 30 000 euroa • laina-aika 1-12 vuotta • ikävaatimus 20 vuotta • useita lainatarjouksia • lainaa ilman vakuuksia • rahaa nopeasti käyttöön

Lainarahaa juuri sen verran kuin tarvitset

Zmartan kautta voit hakea rahaa lainaksi 100 euron tarkkuudella. Saat rahaa lainaksi juuri sen verran kuin sille on tarvetta. Sopivan rahamäärän vuoksi et joudu maksamaan korkokuluja ylimääräisestä rahasta ja kuukausierät pysyvät kohtuullisena koko laina-ajan. Liian suuri laina kerryttää turhaan korkokuluja ja ylimääräinen raha tulee helposti tuhlattua turhuuksiin. Ota siis lainaa vain sen verran, kuin oikeasti tarvitset.

Mitä asiakkaalta vaaditaan

Ikävaatimus asiakkaalle on vähintään 20 vuotta. Säännöllisiä kuukausittaisia tuloja on oltava joko palkkana tai eläkkeenä. Luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä ja hakijan on asuttava vakituisesti Suomessa. Nämä ovat vähimmäisvaatimukset mitä lainaan tarvitaan. Riippuen luotontarjoajista keneltä tarjouksia saat, ehdot voivat vaihdella huomattavastikin. Aina ennen lopullista luottosopimuksen allekirjoittamista on luottoehdot ehdottomasti luettava huolellisesti läpi. Lopullinen päätös siitä kenelle lainaa voidaan myöntää tulee aina luotonmyöntäjältä. Lainasummasta ja valitusta luottopalvelusta riippuen on mahdollista, että sopimuksen solmimiseen on lähetettävä liitteitä kuten mm. tosite palkka- tai eläketuloista viimeisiltä muutamalta kuukaudelta ja mahdollinen selvitys muista avoimena olevista lainoista.

READ  Nordcredit

Pyydä lainatarjous koska tahansa

Lainahakemuksen jättäminen on mahdollista mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Saat alustavia tarjouksia ja luottopäätöksiä muutamassa päivässä ja nopeimmillaan lainatarjouksia saapuu jo saman päivän aikana. Lainaa hakiessa täytä hakemus mahdollisimman huolellisesti ja tarkoilla tiedoilla, tämä helpottaa lainankäsittelijöiden työtä ja saat tarjouksia nopeammin.

Vanhojen lainojen yhdistäminen

Zmarta tarjoaa mahdollisuuden yhdistää vanhoja ja mahdollisesti kalliita pikavippejä ja kulutusluottoja yhdeksi lainaksi. Yksi laina on hyvin todennäköisesti aina edullisempi kustannuksiltaan kuin useampi pieni. Voit säästää lainanhoitokuluissa huomattavia summia kuukaudessa yhdistämällä lainat. Pienentyneiden kulujen lisäksi voit saada yhdelle lainalle pidemmän maksuajan, joka voi pienentää huomattavasti kuukausittain maksettavaa summaa kuin mitä tämän hetkisistä lainoistasi maksat.

Yhteishakijan kanssa suurempaa lainaa

Lainalle voi hankkia yhteishakijan. Yhteishakija tarkoittaa sitä, että lainalla on päähakijan lisäksi myös toinen vastuuhenkilö jakamassa mahdollisia riskejä. Yhteishakijan kanssa lainansaantimahdollisuudet paranevat huomattavasti, varsinkin jos tarvittava lainasumma on hieman suurempi. Yhteishakija voi vaikuttaa myös myönteisesti lainan ehtoihin, kuten lainasta maksettavaan korkoon tai muihin kuluihin. Yhteishakijan kanssa lainatessa kannattaa kuitenkin muistaa, että yhteishakija vastaa lainasta samalla tavalla kuin päähakija.

READ  Ellos Yksityislaina

Laina-aika on itse valittavissa

Maksuaikaa on tarjolla 1 – 12 vuotta. Laina-ajan voi valita itse ja se vaikuttaa oleellisesti lainasta takaisinmaksettavaan kuukausierään. Pitkällä maksuajalla lainanhoitokulut ovat pienemmät kuin mahdollisimman lyhyt maksuaika valitessa. Suuntaa-antavan kuukausierän voi tarkistaa Zmartan kotisivuilta, lopullinen ja tarkka summa selviää tarjouksista ja luottosopimuksesta. Lainahakemuksessa voit valita haluamasi takaisinmaksuajan. Luotonmyöntäjät voivat kuitenkin ehdottaa tarjouksessaan tilanteeseesi paremmin sopivaa aikataulua.