Surimo 1

Surimo

Surimo Finance myöntää maksimissaan 4000 euron kulutusluottoja yksityishenkilöille. Surimo on suomalainen toimija, jonka palveluun voi luottaa.

Markkinoiden pienin korko?

Surimon tarjoamissa lainoissa lainan korko on markkinoiden pienimpiä. Lainan nimelliskorko on 13 – 25 %. Esimerkiksi 2000 euron lainassa kolmen vuoden maksuajalla lainan korko on 17 % ja todellinen vuosikorko 34,43 %. 2000 euron lainasta peritään nostopalkkiota 380 € ja luoton, sekä sen kustannusten yhteismääräksi muodostuu 3 054,73 euroa. On hyvä kuitenkin huomioida, että asiakkaan kohdalla korko voi olla eri kuin tässä esimerkissä. Nimelliskorko muodostuu yksilöllisesti asiakkaan taloudellisten resurssien perusteella. Tiedot lopullisista lainan ehdoista tulevat asiakkaalle suoritettavan luottokartoituksen jälkeen.

Selkeät ehdot lainallesi

Surimon lainasummat ovat 500 – 2000 euroa ja laina aika kaikkiin lainoihin on vaihtoehtoisesti, joko 24 kk tai 36 kk. Valittu laina-aika vaikuttaa lainan kuluihin. Mitä pidempi laina-aika – sitä suuremmat kulut. Asiakas voi kuitenkin missä vaiheessa vain, maksaa lainan takaisin kokonaisuudessaan ja näin hän säästää loppueristä perittävät kulut.

Lainahakemus täytetään yksinkertaisesti Surimon verkkosivuilla

Surimon lainaa haetaan verkossa, Surimon nettisivuilla. Etusivuilta valitaan toivottu lainasumma ja siirrytään varsinaiseen hakemukseen, tällöin lainasummaa voi vielä tarkentaa. Lainasumman voi valita 100 euron tarkkuudella. Hakemus ilmoittaa suoraan alustavan kuukausittaisen minimierän, jonka avulla toivottua laina-aikaa voi vielä pohtia. Lainalle valitaan myös sopiva kuukausittainen eräpäivä, sen voi määritellä esim. tilipäivän mukaan.

Halutessaan asiakas voi saada laskun paperilaskuna, tämä kuitenkin tuo kuukausittain lisäkustannuksia 3,95 €. Sähköpostilla toimitettava lasku on ilmainen. Kun hakemus on täytetty valmiiksi, eli siitä löytyvät henkilö- ja osoitetietojen lisäksi koulutus- ja tulotiedot ja muut oleelliset, lainahakemus lähetetään ja henkilöllisyys varmennetaan pankkitunnuksilla. Asiakas voi joutua pistokokeen omaisesti toimittamaan liitteitä tulotiedoistaan. Muuten luotonhakijan arviointi toteutuu Instantorin avulla. Instantor tekee analyysin asiakkaan rahankäytöstä viimeisen vuoden ajalta asiakkaan verkkopankista. Analyysin perusteella esim. korkoprosentti määräytyy. Surimo

Kuka voi hakea Surimo lainaa?

Lainanhakijaksi kelpuutetaan 19 – 72 vuotias henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Hakijalta vaaditaan säännöllisiä tuoja palkasta tai eläkkeestä ja pysyvää asumista Suomessa. Lainalla on mahdollisuus rahoittaa asiakkaan itse valitsemia kohteita, olivat ne sitten arkeen tai juhlaan liittyviä. Tarkkaa kohdetta ei palvelulle tarvitse eritellä. 4000 euron lainalla on mahdollista jo rahoittaa vaikka käytetyn auton osto.

READ  Lainasto

Maksa takaisin sopivan kokoisissa kuukausierissä

Laina maksetaan siis takaisin kuukausittain tasaerissä, valitun maksusuunnitelman puitteissa. Maksu erääntyy maksettavaksi, sinä eräpäivänä minkä asiakas on itselleen alun perin valinnut. Lasku saapuu n. Kahta viikkoa ennen eräpäivää. Surimon erikoisuutena on maksujaksolle saatavat 6 maksuvapaata kuukautta. Ne voi pitää siinä vaiheessa kuin haluaa, esimerkiksi siinä kuussa kun menoja on tavallista enemmän. Maksuvapaiden käyttö ei pidennä laina-aikaa, vaan vaikutus näkyy loppujen maksuerien nousussa. Voit tarkistaa Surimon asiakaspalvelusta, miten maksuvapaiden käyttö vaikuttaa sinun tuleviin lainanlyhennyksiisi. Maksuvapaiden käyttö on ensisijaista verrattuna siihen, että lainan jättäisi maksuvaikeuksien vuoksi kokonaan hoitamatta. Tällöin vaarassa on asiakkaan tuleva taloudellinen varmuus ja monessa asiassa tärkeät luottotiedot.

Surimon luottohinnasto

  • Nimelliskorko 13 % – 25 % (muodostuu yksilöllisesti)
  • Toimituspalkkiota peritään 15 % – 30 % haetusta lainasummasta
  • Eräpäivän vaihto 15 €
  • Maksukehotus 5 €

Näitä asioita Surimon asiakaspalvelusta kysytään:

Miten nopeasti saan rahat tililleni? Kun olet saanut lopullisen hyväksytyn lainapäätöksen, saat rahat tilillesi viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Sinulla on käytössäsi myös pikasiirto, jolloin rahat siirtyvät tilille välittömästi. Pikasiirtoa käytettäessä on hyvä kuitenkin tiedostaa sen maksullisuus, 3% nostetusta summasta. Eli esimerkiksi 3000 euron luotosta veloitetaan 100 euroa. Mistä voin tarkastella lainani ajankohtaista tilannetta? Tätä varten käytössäsi on Surimon Online palvelu. Sinne kirjautumalla voit tarkastella ja hallinnoida lainaasi, esimerkiksi vaihtaa maksullisesti eräpäivääsi. Haluaisin maksaa ylimääräisen lyhennyksen, onko tämä mahdollista? Kyllä on. Voit tehdä ylimääräisen lyhennyksen milloin vain. Viitenumero pysyy samanlaisena koko laina-ajan. Seuraava maksu tulee kuitenkin sovitusti. Tällä tavoin laina lyhentyy nopeammin eli lainaeriä poistuu sovitun ajan lopusta. Haluaisin käyttää Online-palvelua, mitkä ovat tunnukset? Ensimmäistä kertaa Online palvelua käytettäessä kirjaudutaan sisään pankkitunnuksien avulla. Tällä istunnolla voit luoda itsellesi sopivan PIN-koodin helpottamaan tulevia asiointeja Online-palvelussa. On tärkeä kuitenkin huomata, että kyseinen PIN-koodi on laitekohtainen, eli se toimii ainoastaan sillä laitteella, millä olet alun perin kirjautunut palveluun käyttäen pankkitunnuksiasi.

READ  Suomen Tililuotto