Easycredit 1

Easycredit

Easycredit 2 Easycredit myöntää joustoa asiakkaan arkeen, tarjoamalla 100 -5 000 euron arvoisia kertalainoja. Kertalaina eli tuttavallisesti kulutusluotto on tuttu ja turvallinen tapa lainata. Easycreditillä kertalainan ehdot ovat selkeät ja hyvin löydettävissä. Se sopii käytettäväksi monenlaisiin rahoitustarpeisiin, täysin oman harkintasi mukaan.

Tee luotonhakemisesta helppoa ja hauskaa – valitse luotettava Easycredit

Kertalaina on kerralla tilille saatava tietyssä määräajassa takaisinmaksettava laina. Easycreditin lainoissa takaisinmaksuaikaa on lainasummasta riippuen 12 – 86 kuukautta. Lainan lyhennykset tapahtuvat kuukausittaisissa tasaerissä. Valittu lainasumma voi olla lähes mikä tahansa 100 – 5 000 euron väliltä, määritellyt vaihteluvälit ovat 100 – 500 euroa.

Easycreditin lainojen hinnoittelussa käytetty hinnoitteluperiaate perustuu siihen, että lainojen takaisinmaksusummat olisivat asiakkaalle kohtuullisia. Näin on syntynyt huomattavan pitkän takaisinmaksuajat, joka antaa kuukausittaisen summan jäädä matalaksi. Esimerkiksi nostettaessa 2 000 euron laina, siihen tulee automaattisesti 60 kuukauden maksuaika, mikä muodostaa kuukausisummaksi vaivaiset 79 euroa. Tämän summan pystyy maksamaan kuukaudessa lähes kuka vain, ilman että se johtaa ongelmiin maksamisen suhteen.

Easycredit edellyttää sinulta hakijana:

 • Olet vähintään 20 vuotias
 • Olet hoitanut raha-asiasi aiemmin ilman moitteita
 • Luottotietosi ovat kunnossa
 • Takaisinmaksukykysi on riittävä lainaan nähden

Hae lainaa harkiten monenlaisiin rahoitustarpeisiin

Kertalainan käyttökohteiksi sopivat olennaisimmin arjen kertahankinnat, kuten esimerkiksi uuden auton käsiraha, suuremman lainan käsiraha tai erilaiset kodinkonehankinnat ja remontit. Toki lainaa voi tietyissä tapauksissa käyttää vaikka sijoitustoimintaan. Tavallisimmat kohteet ovat kuitenkin kulutushyödykkeiden hankinta. Kertalainaa käyttämällä hankkimasi tuotteen omistusoikeus siirtyy sinulle välittömästi, eikä vasta viimeisen maksuerän hoitamisen jälkeen. Tee lainahakemus kuitenkin aina vasta tarkan harkinnan jälkeen. Kun saat lainapäätöksen, sinulta veloitetaan jo avausmaksu. Lainan hankkiminen velvoittaa huolehtimaan sen ja siihen liittyvien kulujen ja korkojen takaisinmaksusta. Lainan hakeminen itsessään on ilmaista ja mutta lainapäätöksen saamiseen liittyy jo velvotteita. Easycreditin kuukausisummien ollessa niin alhaisia, tämä mahdollistaa yhä useamman asiakkaan saavan lainaa. Ymmärtänet kuitenkin, etteivät kaikki voi saada toivomaansa lainasummaa, vaan Easycredit joutuu toisinaan ehdottamaan asiakkaalle alhaisempaa lainasummaa tai hylkäämään lainan saannin kokonaan. Kaikki perustuu erittäin tarkkaan taloudelliseen profilointiin, jonka Easycredit suorittaa asiakkailleen näiden ilmoittamien tulo-, koulutus- ja työtietojen perusteella. Tämä riskiarvio suoritetaan kuitenkin nopeasti ja saat varsin pian tiedon hakemuksesi tuloksesta, sen jälkeen kun olet jättänyt hakemuksen arvioon.

READ  Credigo

Varaa lainan hakemiseen muutama minuutti

Lainan hakeminen mielletään usein haastavaksi puuhaksi. Easycreditillä se on kuitenkin vain muutaman klikkauksen päässä. Seuraa tätä helppoa ohjetta arjen rahahuolten hävittämiseksi:

 1. Valitse lainasumma Easycreditin verkkopalvelun etusivulla ja siirry hakemukseen
 2. Täytä lainahakemus
 3. Tunnistaudu palveluun käyttämällä mobiilivarmennetta tai verkkopankkitunnuksia
 4. Saat alustavan lainapäätöksen hetkessä
 5. Rahat maksetaan henkilökohtaiselle tilillesi 15 minuutin kuluessa

Luottohakemuksen tekeminen ei katso aikaa eikä paikkaa, tee se vaikka keskellä yötä! Tällöin joudut vain odottamaan lainapäätöstä seuraavaan aamuun, jolloin palvelu on taas auki. Sunnuntaisinkin hakemuksen jättäminen onnistuu, vaikka lainapalvelu on kiinni ja hakemuksen käsittely siirtyy maanantaille.

Älä arkaile esittää lisäkysymyksiäsi Easycreditin asiakaspalvelulle

Lisätietoa lainanhakuun liittyviin kysymyksiin saa soittamalla ilmaiseksi, sähköpostittamalla tai chattaamalla Easycreditin ystävälliseen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9 – 20 ja la 10 – 18. Kuten jo mainittiin, sunnuntaisin palvelu on asiakaspalvelun ja lainankäsittelyn osalta suljettu. Voit halutessasi jättää palautetta saamastasi asiakaspalvelusta. Easycredit toivoo pystyvänsä kehittävänsä asiakaspalveluaan asiakkaiden antaman palautteen avulla. Asiakaspalvelu auttaa sinua laajasti kaikissa luoton hakemiseen ja sen takaisin maksamiseen liittyvissä kysymyksissä. Voi huoletta jättää pulmasi asiakaspalvelun ratkaistavaksi. Joskus suureltakin tuntuvat asiat ratkeavat yhden puhelun aikana. Esimerkiksi maksuongelmien yllättäessä on ensisijaisen tärkeää olla nopeasti yhteydessä asiakaspalveluun erilaisten maksusuunnitelmien tekemiseksi. Maksamaton laina aiheuttaa ongelmia niin sinulle kuin Easycreditillekkin. Voit menettää luottotietosi ja nämä ongelmat näkyvät esimerkiksi tulevissa lainanhakuyrityksissä.

READ  Vippi.fi - ota heti 10000e

Easycredit hinnoittelee lainansa kohtuudella

Mitä sitten katsomme olevan hinnoissa kohtuullista, on jokaisen oma arvio. Ilman vakuuksia myönnettävissä lainoissa on usein korkeammalle muodostuneet korot, kuin vakuuksien kanssa myönnettävissä lainoissa. Korko toimii eräänlaisena lainan vakuutena ja voi vaihdella yksilöllisesti. Easycreditin lainapalvelussa on todella pyritty siihen suuntaan, ettei kulutusluotosta tule liian kallis ja vaivalloinen hoidettava. Luotto pitkällä laina-ajalla ja pienellä kuukausierällä taitaa olla jokaisen lainaajan toive. Lainasta peritään koron lisäksi avausmaksua, joka on esimerkiksi 1 000 euron lainassa 9,9 % lainasummasta. Samaisen 1 000 euron lainan kuukausikoroksi taas ilmoitetaan 2,98 %. Kuukausierä on näillä ehdoilla 40 euroa, 60 kuukaudessa maksettuna, eli vuositasolla maksat 480 euroa. Kyseessä olevan lainan todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 49,90%. Ei paha, vai mitä?

Tärkeimmät Easycreditistä

 • alk. 100 euron laina
 • Kuukausierä minimissään 10 euroa
 • Laskun saa sähköpostiin
 • Nopea päätös lainasta
 • Laadukas asiakaspalvelu ilmaiseksi käyttöön

Mitä Easycreditin asiakaspalvelusta kysytään useimmiten?

Onko lainan hakeminen todella ilmaista? Kyllä on, lainan hakeminen on asiakkaalle täysin ilmaista. Huomaa kuitenkin, että mikäli saat myönteisen lainapäätöksen, se sisältää sinulta perittävän luoton avausmaksun. Luoton avausmaksu on esimerkiksi haetusta 2 500 euron lainasta 9,96 %, mikä tarkoittaa 249 euron veloitusta. Laina-aika on varsin pitkä, voinko maksaa lainan takaisin nopeammin? Kyllä voit. Mikäli sinulla on rahallisia mahdollisuuksia, voit halutessasi lyhentää lainaa suuremmissa kuukausierissä tai sovittua nopeammalla aikataululla. Tämä tarkoittaa lainan pääoman nopeampaa lyhentymistä, mikä taas vaikuttaa kannaltasi alentavasti maksamiisi korkokuluihin. Millaisia liitteitä Easycredit pyytää? En omista faksia tms., millä voin ne toimittaa? Easycredit ei pyydä sinua lähettämään hakemuksesi tueksi minkäänlaisia liitteitä. Voit tehdä hakemuksen pelkästään sähköisiä välineitä käyttäen. Kaverilla on luottotietomerkintä, voinko tehdä lainahakemuksen hänen puolestaan? Et voi. Lainahakemuksen voi tehdä vain henkilökohtaisesti itselleen. Olet kuitenkin vastuussa nostamastasi lainasta ja mikäli kaverisi jättäisi lainan maksamatta, se vaikuttaisi negatiivisesti sinunkin tilanteeseesi. Et voi myöskään toimia takaajana, koska kyseessä on laina ilman vakuuksia tai takaajia. Voinko hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa? Easycredin lainoissa ei ole mahdollisuutta hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Voit hakea lainaa yksin, omaan käyttöösi.

READ  Instabank palvelun kokemuksia

Jos et vielä vakuuttunut…

Hae nyt Easycreditin lainaa ilmaiseksi ja saat vastauksen hakemukseesi välittömästi. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia, vain säännölliset tulot. Rahojen käyttötarkoituksen voit päättää täysin itsenäisesti, sinun ei tarvitse ilmoittaa sitä Easycreditille. Koko prosessi on viilattu mahdollisimman helpoksi ja sinä voit viedä sen läpi istumalla vaikka kotikoneellasi. Tarvitset vain internetyhteyden ja tunnistautumista varten mobiilivarmenteen tai vaihtoehtoisesti verkkopankkitunnukset. Älä turhaan enää pohdi ja hae muuta tietä erilaisten tarpeidesi rahoittamiseen, vastaus on tässä käsiesi ulottuvilla: Easycreditin vakuudeton laina. Easycredit 2