Nuorten brittien velkamäärät kasvussa

Iso-Britannian nuorilla aikuisilla on yhä enemmän pikavippejä ja muita vakuudettomia lainoja. Mirror-lehti kertoo, että velka-asioiden vuoksi apua hakevien 17 – 24 -vuotiaiden määrä nousi kesäkuun loppuun mennessä 21 prosentilla.

Britanniassa ollaan muutenkin huolissaan kotitalouksien kasvavasta velkavuoresta, jonka kertymistä edistää korkojen mataluus. Vakuudettomien lainojen osuus veloista on kasvussa. Nuorten lainainnostuksen myötä pelätään, että uusi sukupolvi siirtyy rahahuolten täyttämään elämään.

Tilastotietojen mukaan keskimääräisellä nuorella britillä on noin 16 000 euroa lainaa. Määrä on 200 prosenttia enemmän kuin ennen talouskriisiä. Osa kasvusta johtuu opintolainoista, mutta mukana on myös paljon pankkilainoja ja pikavippejä.

Myös perheeltä ja kavereilta otettujen lainojen määrä on noussut vuoden 2008 tasosta huomattavasti. Silloin tutuilta oli vipattu keskimäärin 40 euroa, nyt 1350 euroa.

Nuorilla briteillä velan osuus tuloista on lähes 70 prosenttia, eli he ovat velkaa 7 puntaa jokaista tienaamaansa kymmentä puntaa kohden.

Kova velkaantuminen vaikeuttaa nuorten elämää. Nuoret ovat muutenkin työuran ja asunnon hankinnan alkutaipaleella, ja isojen velkamäärien kanssa elämässä alkuun pääseminen on entistä vaikeampaa.


Tuoreimpia uutisia sivustoltamme:

Kulutusluottojen runsas kasvu Fivan selvityksen alla

Kuten aiempina vuosina, kulutusluottojen hankkiminen on näyttäytynyt entistä suurempana. Kun tarkastellaan pelkkiä eri luottolaitosten myöntämiä vakuudettomia kulutusluottoja, kanta on noussut pelkästään kesäkuussa jo 12 prosenttiyksikön vuotuiseen kasvuun.

Suomalaisten velkataso noussut ennätyksiin

Suomalaisten velkaantuneisuusaste oli syksyllä 2017 tarkasteltuna liki 128 prosenttia. Luku saadaan suhteuttamalla kotitalouksien lainavelat siihen, millaiset tulot kotitalouksilla on käytettävissään vuoden aikana. Velkaantuneisuusaste on ollut nousussa viimeisten 20 vuoden ajan ja nykyiset lukemat ovatkin uusissa ennätyksissä.

Pikavippi ilman luottotietoja?

Onko olemassa sellaisia pikavippipalveluita, joista on mahdollista saada pikavippi ilman luottotietoja?

Rahapalvelu

Rahapalvelulla saat rahat nopeasti käyttöösi, ilman että sinun täytyy käydä paikan päällä pankissa, hankkia vakuuksia ja odotella pitkään lainapäätöstä. Rahapalvelun lainan saat käyttöösi yhdellä hakemuksella, ilman vakuuksia ja lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Rahaa ei saa suomessa halvalla

Pikaluottojen korkokatto on asetettu säätämään alle 2 000 euron lainojen kohtuuttomia korkoja. Pikavippifirmat ovat kuitenkin tuoneet markkinoille tuotteita, joilla rajaa voi helposti kiertää. Asiaan ottaa kantaa Risto Malin, joka on Talouselämän ja Mainonta&Markkinoinnin toimittaja.

Lainarahoitus

Lainarahoitus

Luottopalvelu

Luottopalvelu myöntää asiakkailleen jatkuvakäyttöisen, 100-4000 euron suuruisen luottolimiitin. Hae Luottopalvelusta käyttöösi arjen vararahasto ja saat ensimmäisen lainanostosi kuukaudeksi täysin ilman kuluja tai korkoja!

Easycredit

Easycredit myöntää joustoa asiakkaan arkeen, tarjoamalla 100 -5 000 euron arvoisia kertalainoja. Kertalaina eli tuttavallisesti kulutusluotto on tuttu ja turvallinen tapa lainata.

Surimo

Surimon lainasummat ovat 500 – 2000 euroa ja laina aika kaikkiin lainoihin on vaihtoehtoisesti, joko 24 kk tai 36 kk. Valittu laina-aika vaikuttaa lainan kuluihin. Mitä pidempi laina-aika – sitä suuremmat kulut.

Oikeusministeriö ehdottaa korkokaton laajentamista yli 2000 euron lainoihin

Oikeusministeriö ehdottaa muistiossaan pikavippien korkokattolain laajenemista myös yli 2000 euron vippeihin. Alle 2000 euron luotoille eli pikavipeille, 50%:n korkokatto on ollut voimassa jo vuodesta 2013. Oikeusministeriö ehdottaakin nyt harkittavaksi korkokattoa myös isoille kulutusluotoille, eli yli 2000 euron lainoille. Oikeusministeriössä valmistuneessa arvomuistiossa, pohditaan korkokaton laajentumisen lisäksi muita keinoja puuttua pikavippeihin liittyviin ongelmiin. Esille tulleisiin ongelmiin on puututtu viime ...

Komplett Bank

Komplett bank tarjoaa lainaa 1 000-50 000 euroa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että asiakas hakee luottotililleen tiettyä luottorajaa, johon asti hän voi tehdä nostoja – tai olla tekemättä.

OK Money

OK Money tarjoaa käyttöön uudistuneen lainatuoteen joka korvaa entiset pikavipit ja –lainat. Palvelun tarjoama OK Limiitti on 2100 euron suuruinen luottolimiitti.

Eurolimiitti

Eurolimiitti tarjoaa käyttöön 3000 euron luottolimiitin luotettavasti. Rahaa on mahdollista nostaa luottorajan puitteissa sen verran kuin sille on tarvetta, vaikka vain muutama kymmenen euroa. Vaihtoehtoisesti jos rahalle on suurempi tarve, voi koko luoton nosta yhdellä nostolla käyttöön.

Rahalaitos

Rahalaitos.fi tarjoaa pääasiassa kahta eri palvelua: useiden eri lainanmyöntäjien tarjousten kilpailutusta sekä mahdollisuutta yhdistää useat eri lainat yhteen paikkaan. Rahalaitoksen käyttäminen on täysin ilmaista, eikä hakijalta vaadita sitoutumista.

Lainaa24

Lainan hakemiseen saa halutessaan kulumaan tuntikausia. Vie paljon aikaa ensin listata kaikki lainantarjoajat, sitten ottaa jokaiseen erikseen yhteyttä, kerätä lopulta lainatarjoukset yhteen ja lähteä sitten vertailemaan niitä.

Fleksiluotto

Elämä on täynnä pieniä tarpeita, joihin tarvitaan rahaa. On illanviettoa ystävien kanssa, matkoja, ostoksia ja auto, joka pitäisi saada tankattua. Fleksiluotto ymmärtää, että jokaisen lainatarpeet ovat erilaiset, mutta että rahaa pitää yleensä paitsi saada nopeasti ja helposti, pitää sen takaisinmaksu olla aivan yhtä helppoa ja nopeaa.

Saldo

Saldon Suomen toimipiste sijaitsee Turussa. Se on joustoluottoa myöntävä palvelu, joka toimii luottokortin tapaan. Sinä haet luottorajan, jonka puitteissa voit sitten nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan.

Nordcredit

NordCREDIT on Lainasto Oy:n rahoitustuote. Lainasto OY on puolestaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja valvoma luotonanantaja. Yritys tarjoaa joustoluottoja, eli pikavippejä sillä lisämahdollisuudella, että lisälainaa on mahdollista nostaa ilman minkäänlaisia lisähakemuksia. Hakemuksen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja kiinteän summan sijaan, jolloin lainaa voi paitsi maksaa myös nostaa erissä.

Bank Norwegian

Suomessa toimiva Bank Norwegian on täysin sähköinen verkkopankki, joka myy erilaisia rahoitustuotteita ja -palveluita. Palveluista merkittävin on lainojen myöntäminen, mutta asiakkaat voivat hyötyä myös verkkopankkipalveluista, talletustileistä ja kohta myös luottokorteista.

Ekstraluotto

Ekstraluotto myöntää Suomessa 2100 euron tililimiittiä sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 21 vuotiaita, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jotka ovat Suomen kansalaisia. Kuten muutkin palvelut, vaatii Ekstraluotto myös käytössä olevaa suomalaista puhelinnumeroa ja pankkitiliä.

Vapaaehtoinen luottokielto

Suomessa luottokieltoa haetaan joko Suomen Asiakastiedolta tai Boisnodelta. Hakija saa käyttöönsä todistuksen siitä, että kyse on vapaaehtoisesta luottokiellosta. Näin kiellon voi tarvittaessa perua. Mikäli kieltoa ei itse poista, säilyy se kaksi vuotta.

Cashbuddy

CashBuddy pikalainaa voi hakea kätevästi vaikkapa matkapuhelimella tai ATK-päätteellä. Luoton voi saada 22 -vuotias henkilö, jolla on vakituisia tuloja kuukausittain yli 1200€ sekä luottotiedot kunnossa. Luottoa voi hakea jopa 3000€. Takaisinmaksuaikaa CashBuddy antaa jopa viisi vuotta.

Credigo

Credigo on pohjoismaissa toimiva vuodesta 2006 asti toiminut rahoituspalveluja tarjoava yritys. Se on rekisteröitynyt Suomessa ja sen emoyhtiö Norhmill AB sijaitsee Ruotsissa.

Uusi lainamuoto kasvaa nopeasti

Kulutusluottojen ja pikavippien uusi kilpailija on muutaman viime vuoden aikana rantautunut Suomeenkin. Vertaislainaus on lainaamisen muoto, jossa yksityishenkilöt lainaavat toisilleen rahaa välittäjäyrityksen kautta.

Pikalainayhtiö Euroloanin toiminta kasvussa

Euroloan Group on tehnyt suuren rahoitusjärjestelyn, jonka avulla se voi myydä sijoitusyhtiölle 300 miljoonan euron edestä saataviaan. Myynnistä saatavien käyttöpääomien avulla yhtiö voi tavoitella huomattavaa kasvua.

Nuoren velkaongelma voi johtaa syrjäytymiseen

Nuorena kerätyt velat voivat vaikeuttaa elämää pitkälle eteenpäin ja aiheuttaa jopa syrjäytymistä. Nuoret ja velka -tutkimushankkeessa on selvitelty nuorten velkaantumista.

Nuorten brittien velkamäärät kasvussa

Iso-Britannian nuorilla aikuisilla on yhä enemmän pikavippejä ja muita vakuudettomia lainoja. Mirror-lehti kertoo, että velka-asioiden vuoksi apua hakevien 17 - 24 -vuotiaiden määrä nousi kesäkuun loppuun mennessä 21 prosentilla.

KKO: Perintäkirjeen hukkuminen on epätodennäköistä

Velan vanheneminen loppuu, kun velallinen saa perintäkirjeen. Joskus riitatilanteissa aiheutuu epäselvyyksiä, kun velallinen väittää, ettei ole saanut perintäkirjettä.

Vertaislainat houkuttelevat sijoittajia

Sijoittajat ovat innostuneet vertaislainoista. Vertaislainojen markkinat alkoivat kasvaa, kun pikavippifirmoille asetettiin korkokatto pari vuotta sitten.

Velkajärjestely ei aina pelasta talousvaikeuksilta

Kun velkoja on kertynyt hallitsematon määrä, velkajärjestelystä on apua. Moni huokaisee helpotuksesta päästyään velkajärjestelyyn.

Miten isoista veloista selviää?

Isojen velkojen syynä taustalla voi olla mielenterveysongelmia, huijareita, pikavippejä ja kaatuneita yrityksiä.

Kuluttajavirasto: Velkojien kanssa voi neuvotella

Jos et pysty maksamaan laskua tai lainan kuukausierää ajallaan, ota yhteys laskun lähettäneeseen yritykseen ja yritä neuvotella uusi maksuaikataulu.

Sheffield alkaa tarjota pikalainoja

Iso-Britannian Sheffieldissä voi elokuusta alkaen saada kaupungin tarjoamaa pikavippiä.

IS: Rikaskin voi elää velkaköyhyydessä

Vaikka tulot olisivat yli 4500 euroa kuussa, voi kaikki mennä velkoihin, kirjoittaa Ilta-Sanomat. Hyvätuloinenkin voi ajautua tilanteeseen, jossa rahat eivät riitä velkojen maksuun.

Ostosrahalta uusi lainatuote – Lainankorotus

Ostosrahan nykyiset ja uudet asiakkaat voivat tästä eteenpäin käyttää hyödykseen lainakorotusta. Ostosraha on ensimmäinen palvelu, joka tarjoaa tämänkaltaista mahdollisuutta.

Bigbank

Bigbank tarjoaa todella edullisen vaihtoehdon 2000 – 20 000 euron rahantarpeeseen luotettavasti. Bigbank tarjoaa myös ainutlaatuisen lainaominaisuuden – tyytyväisyystakuun.

Zmarta

Zmarta kilpailuttaa lainat puolestasi aina 30000 euroon saakka. Mukana on useita suuria rahoitusyhtiöitä. Täytä hakemus nyt ja kilpailuta lainat ilmaiseksi.

Lendo

Lendo etsii sinulle halvimman lainan 500-20000 euron kulutusluotoille. Maksuaikaa lainalle voit saada jopa 12 vuotta.

Fellow Finance: vertaislainauksesta parhaat sijoitustuotot

Vertaislainayritys Fellow Finance kertoo, että vertaislaina on erinomainen sijoitusmuoto esimerkiksi säästö- ja määräaikaistileihin verrattuna.

Pikavippiyhtiöitä epäillään rahanpesusta

Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä rahanpesua jutussa, johon liittyy myös Suomessa toimivia pikavippiyhtiöitä.

Maksullinen takaus kiellettiin

Markkinaoikeus on linjannut, että maksullisen takauksen liittäminen pikavippiin on laitonta. Maksullinen takaus nostaa vipin hinnan sallitun enimmäiskoron yli.

Rahoituslaitos

Rahoituslaitos on verkossa toimiva palvelu, joka etsii puolestasi edullisimman vipin tai kulutusluoton.

Maksuhäiriöitä kertyy nuorille aikuisille

Maksuhäiriömerkintöjen määrä on edelleen kasvussa, uutisoi Yle.

Risicum

Risicum tarjoaa kulutusluottoja 500-1000€ 12 kk takaisinmaksuajalla tai vaihtoehtoisesti luotollisen tilin 2050€ luottorajalla, josta teet nostoja kun haluat.

Credento

Credento on kulutusluottopalveluja tarjoava lainayhtiö. Voit hakea sen kautta 1000 - 3000 euron luoton 2 - 5 vuoden maksuajalla.

Fellow Finance

Fellow Finance on vertaislainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa 500 eurosta 10 000 euroon asti, ja maksuaikaa voi tilata 24 kuukaudesta 36 kuukauteen.

Fixura

Fixura on vertaislainapalvelu, josta voita hakea 2000-10000 euron suuruista luottoa 1-5 vuodeksi itse valitsemallasi korolla.

Yleislaina

Yleislaina myöntää 2000-5000 euron suuruisia kulutusluottoja ilman takaajia tai vakuuksia 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla täysi-ikäisille ja säännöllisiä tuloja nauttiville asiakkailleen.

Onnen.fi

Onnen.fi lainapalvelu tarjoaa kulutusluottoa 2000-3000 euroa 12-24 kuukauden takaisinmaksujalla 20-vuotta täyttäneille. Onnen.fi kuuluu samaan 4finance -konserniin kuin Vivus.fi.

Omalaina

Omalaina on uusi lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa lainat puolestasi ja näin saat aina edullisimman lainatarjouksen. Omalainan kautta voit hakea lainaa 100 - 15 000€ 1-5 vuodeksi.

Herttavippi

Herttavippi on uudehko pienlainapalvelu josta voi hakea lainaa rahantarpeeseen 100-1500 euroa jopa viiden kuukauden takaisinmaksuajalla.

Vippiluotto

Luoteen Sirtox Oy:n ylläpitämä Vippiluotto.fi lainapalvelu tarjoaa asiakkailleen hieman suurempia, 2000-4000 euron suuruisia luottoja.

Aasa

Aasa tarjoaa 2000-5000 euron suuruiset kulutusluotot 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla 20 vuotta täyttäneille luottokelpoisille asiakkailleen.

Lainasto

Lainasto on turkulainen ja pitkään laina-alalla toiminut yritys, joka tarjoaa 2000 euron suuruisia tililuottoja yli 21-vuotiaille asiakkailleen.

Lainaamo

Hanki kulutusluotto tarpeeseen kuin tarpeeseen tuoreen Lainaamo-palvelun kautta. Lainaamo myöntää sekä pienehköjä lainoja 500 eurosta ylöspäin että suurtakin kulutusluottoa aina 20 000 euroon asti.

Vippi24

Tarvitsetko yllättäen lainaa? Vippi24 avustaa nopeasti yllättävissä tilanteissa. Palvelu tarjoaa pikavippiä 50 - 1000 euroa.

Lainatori

Lainatori myöntää lainaa 2000 euroon saakka. Kyseessä on luottotili, jolta nostat lainaa tarpeen mukaan. Lainatorin luottotilin avaaminen on maksutonta.

Suomilimiitti

Suomilimiitin lainaa voi nostaa joustavasti omien tarpeiden mukaan. Yhdellä kertaa voi nostaa vaikka pienen 100 euron pikalainan tai isomman 1000 - 2000 euron luoton. 1000€ ensilaina ilman nostokuluja!

Bondora

Bondora on virolaislähtöinen vertaislainapalvelu, jossa lainasummat ovat 2000 - 10 000 euroa. Bondoran toiminnassa on mukana sekä sijoittajia että lainaajia, ja Bondora hoitaa kaikki käytännön järjestelyt.

Limiitti.fi

Hanki kätevä luottolimiitti helposti Limiitti.fi:n kautta! Lainaaminen on yksinkertaista, ja lainata voi jopa 3000 euroa. Uusille asiakkaille jopa 500€ laina ilman kuluja!

Miten pikavippilain muutos vaikuttaa?

Kuluttajansuojalaki muuttui kesällä 2013. Sen seurauksena pienten lainojen valikoima näyttää nyt erilaiselta kuin aikaisemmin.

Yle: Pikavippiyritys pääsee luotonantajarekisteriin liian helposti

Noin kolmannekseen luotonantajarekisterissä olevista vippiyrityksistä liittyy taloudellisia epäselvyyksiä. Veroviraston selvityksen mukaan osa pikavippiyrityksistä on itse ulosotossa.

Vivus uudistaa mainontaansa

Pikavippiyritys Vivus uudistaa mainoksiaan ja suuntaa palveluitaan uusille asiakasryhmille. Vivus haluaa tavoittaa erityisesti 30 - 39 -vuotiaat.

Yle: Pienet vipit eivät enää kannata

Pikavippialan lakimuutoksen jälkeen pienet pikavipit eivät enää ole kannattavia, kertoo Yle. Pikavippiyritysten määrän uskotaan laskevan.

HS: Myös eläkeläiset ottavat pikavippejä

Myös eläkeläiset käyttävät kulutusluottoja ja pikavippejä, uutisoi Helsingin Sanomat. Eläkeikäisten maksuhäiriömerkinnät ovat olleet kasvussa viimeisen vuoden aikana.

Blue Finance

Blue Finance tarjoaa edullisia 100 - 700 euron pikalainoja. Palvelun ikäraja on 18 vuotta, ja lainojen maksuajat ovat 14 - 30 vuorokautta.

Sinunlaina

Sinunlaina myöntää 1000, 2000 ja 3000 euron kulutusluottoja. Lainaa voivat saada 23 vuotta täyttäneet, raha-asiansa moitteettomasti hoitaneet suomalaiset ja vakituisesti Suomessa asuvat.

Joustolaina

Joustolainalta saat suuremmatkin kulutusluotot ilman vakuuksia. Jopa 10000 euron luotto 10 vuoden maksuajalla. Ikäraja 25 vuotta.

Ellos Yksityislaina

Ellos Yksityislainalta 100 - 2500 euron luotot ilman vakuuksia tai takaajia. Ei erillisiä avaus- tai lainanhoitomaksuja, maksat vain korot!

Laina.com

Laina.com tarjoaa 2000 euron luottorajan. Pikavippiä voi nostaa kerralla 50 - 1000 euroa. Takaisinmaksu onnistuu tarvittaessa edullisella osamaksulla.

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi myöntää 100, 200 ja 300 euron pikavippejä puolen vuoden maksuajalla.

Vivus

Vivus myöntää vippiä 30 vuorokauden takasinmaksujalla jopa 2010 euroa. Sopii hyvin lyhytaikaiseen tarpeeseen. Ilmainen ensilaina 400€ saakka!

Trustbuddy

TrustBuddy on vertaislainapalvelu. Lainaajille TrustBuddyn käyttö on helppoa. Voit lainata TrustBuddyn kautta 100 - 600 euroa. Laina on aina ilmainen, jos maksat takaisin 14 vuorokauden kuluessa.

Suomen Tililuotto

Suomen Tililuotto tarjoaa pikavippiä 20 - 2000 euroa. Käytettävissäsi on 2000 euron luottoraja, ja nostat lainaa tarpeesi mukaan. Takaisinmaksu onnistuu myös edullisesti osamaksulla.

Reissuluotto

Reissuluoton valikoimassa on 100 - 1000 euron pikavippejä ja 2000 - 4000 euron kulutusluottoja. Maksuaikaa saa lainan määrästä riippuen 1 - 12 kuukautta.

Ostosraha

Ostosraha myöntää kulutusluottoa ja pikavippiä 400 - 3000 euroa. Lainojen kulut ovat selkeät, ja luottopäätöksen saa vartissa. Nyt maksuaikaa jopa viisi vuotta!

Nopsalaina

Nopsalaina on kulutusluottoja tarjoava rahoituspalvelu, josta voi saada luottopäätöksen 15 minuutissa. Valikoimassa on 1500 - 15000 euron lainoja.

Monetti

Monetti on selkeä ja helppokäyttöinen pikavippipalvelu, joka tarjoaa 500 - 1500 euron lainoja vähintään 23-vuotiaille hakijoille.

Luottoraha

Luottoraha myöntää pikavippiä 100 - 2000 euroa. Luottorahan lainapalvelu tekee luottopäätöksiä ja maksaa lainoja tileille jokaisena viikonpäivänä.

LHV

LHV Pankki myöntää vähintään 18 vuotta täyttäneille asiakkailleen 1000 - 6000 euron lainoja maksimissaan kolmen vuoden maksuajalla. LHV Pankki on toiminut Suomessa vuodesta 2010 asti.

Laina.fi

Laina.fi tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja 2100 euron käyttöluotosta tavallisiin kulutusluottoihin ja uudenlaiseen 100 - 500 euron korttiluottoon. Valitse sopivin!

Halino

Halinon valikoimassa on 100 - 6000 euron kulutusluottoja. Maksuaikaa Halino myöntää 1 - 5 vuotta, ja lainaa voivat hakea vähintään 22 vuotta täyttäneet.

Get Capital

Get Capitalin joustoluotossa luottoraja on 2000 euroa. Voit nostaa luottorajastasi kerralla pikavippiä 100 - 2000 euroa.

Freedom Rahoitus

Hae Freedom Rahoituksen kautta autolaina tai mikä tahansa kulutusluotto. Freedom Rahoitus etsii puolestasi parhaat lainatarjoukset.

Ferratum

Ferratum tarjoaa ensilainaksi ilmaisen 50 - 300 euron pikavipin. Lisäksi voit hakea joustoluottoa 2000 euroon asti. Hae tästä.

Everyday

Everyday myöntää käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman vakuuksia tai takaajia. Kerralla voit nostaa pikavippiä 20 - 2000 euroa.

Euroloan

Euroloan myöntää 50 - 5000 euron lainoja. Joustavan luottotilin ansiosta voit nostaa lisälainaa niin usein kuin haluat. Katso myös pikaluotot.

Etua

Etua on ilmainen palvelu, jonka avulla kilpailutat kulutusluotot, asuntolainat ja luottokortit. Lähetä lainahakemus ja valitse paras tarjous Etuan yhteistyökumppaneiden valikoimista.

Ainalaina

Ainalainalta myös pienet pikavipit edullisesti 14-30 vuorokauden maksuajalla.

Credit24

Credit24 tarjoaa uudenlaisen joustolimittipalvelun, josta voit nostaa tarvittaessa luottoa tilillesi. Maksat kuluja vain nostamastasi luotosta!