Rahapalvelu 1

Rahapalvelu

Rahapalvelu 2 Hae käyttöösi Rahapalvelun tililuotto. Se on 100 – 4 000 euron suuruinen kulutusluotto, joka on mahdollista nostaa ja maksaa takaisin joustavasti, sinun taloudellista tilannettasi mukaillen. Rahapalvelun kautta saat rahat nopeasti käyttöösi, ilman että sinun täytyy käydä paikan päällä pankissa, hankkia vakuuksia ja odotella pitkään lainapäätöstä. Rahapalvelun lainan saat käyttöösi yhdellä hakemuksella, ilman vakuuksia ja lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Rahapalvelun laina-aika: 3-36 kuukautta. Todellinen vuosikorko on min. 49,85 % ja maks. 153,63 %. Lainaesimerkki: 2 000 € laina 1 vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukausierä 205,75€. Takaisinmaksettavaa yhteensä on 2 469€. Todellinen vuosikorko on 49,85 %.

Lainaa kuukaudeksi ilman korkoja tai kuluja

Hae nyt käyttöösi Rahapalvelun vakuudeton laina ja hyödynnä ensihakijan etu: Ensimmäinen laina ilman korkoja ja kuluja silloin kun se maksetaan kuukaudessa takaisin.

Tililuoton ja perinteisen kulutusluoton välinen ero

Rahapalvelu tililuotto on nykyaikainen tapa lainata rahaa. Harva meistä tietää kovin pitkälle tulevaisuuteen, myöskään oman rahatilanteen osalta. Tämän vuoksi tililuotto on joustavampi tapa ottaa luottoa. Suurin ero perinteiseen kulutusluottoon on se, että Rahapalvelun tililuotossa lainaa nostetaan asiakkaan itse valitsemissa erissä, jotka maksetaan takaisin osamaksulla tai kertasuorituksena. Maksimissaan takaisinmaksuaika voi olla 36 kuukautta, eli kokonaiset 3 vuotta. Enää ei siis tarvitse nostaa koko lainaa kerralla käyttöön, vaan pieniä eriä voi tehdä niin pitkään kun luottoa on käytössä, eli siihen saakka kun luottoraja tulee vastaan. Toki myös koko summan kerralla nostaminen on edelleen mahdollista. Rahapalvelu tililuoton huippuominaisuus on myös se, että rahaa voi lainata uudestaan, kun edellisiä nostoja on maksanut takaisin. Esimerkkinä tästä tilanne, jossa nostat nyt viikolla 200 euron lainan ja maksat siitä takaisin 100 euroa ja tämän jälkeen kyseinen 100 euroa on jälleen uudelleen nostettavissasi. Voit siis pelata pitkään vaikka 100 euron luottorajalla, kunhan teet koko ajan riittävän suuria lyhennyksiä takaisin.

Mihin kaikkeen Rahapalvelu tililuottoa voi käyttää?

Rahapalvelulla luottoraja on valittavissa 100 – 4 000 euron välillä. Ajattele millaisia mahdollisuuksia tämä tuo elämääsi! 100 euron lainalla rahoittaa ravintolaillallisen, mutta 4 000 euron laina vie sinut jo rantalomalle Thaimaahan tai kaupunkilomalle New Yorkiin. Tämän jälkeen lyhennät lainaasi kuukausittain vähintään Rahapalvelun ilmoittaman minimierän mukaan tai maksat koko lystin kerralla pois. Rahapalvelu tililuottoa voidaan myös käyttää yleisesti arjen- tai yllättävien tilanteiden vararahastona. Uusi liesi tai pesukone voi olla iso satsaus henkilölle, jolle ei ole päässyt kertymään säästöjä. Rahapalvelu tililuotto kattaa helposti esimerkiksi keskihintaisen 400 euron pesukoneen oston. Tarvittaessa luottorajaa on mahdollista korottaa maksuttomasti, mikäli rahan tarve on suurempi.

Rahapalvelu nostot nopeasti käyttöösi

Teet nostoja Rahapalvelu luottotililtä helposti Cedit24:n henkilökohtaisessa palvelussa. Rahapalvelun asiakkaat saavat käyttää automaattisesti kyseistä palvelua rahan nostoja ja muita laina-asioiden hoitoa varten. Kun haluat nostaa rahaa, kirjaudu palveluun pankkitunnuksiasi käyttäen ja valitse nostosumma. Rahat siirtyvät kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana tilillesi noin 15 minuutin kuluessa. Jokaisesta nostosta peritään 6,95 prosentin nostokulu, joka on esimerkiksi 50 euron nostosta 3,45 euroa. Vähimmillään nostokulua peritään 5 euroa, joten 50 euron nostosta nostokulu on 5 euroa. Tästä poikkeuksena on ensinosto, jonka nostokulu on pyöreät 0 euroa nostettavasta summasta riippumatta. Helpolla matemaattisella toimenpiteellä voit laskea mikä on säästösi esimerkiksi 2 000 euron nostoa suorittaessasi (139 euroa!!).

Näitä Rahapalvelun asiakaspalvelusta kysytään yleisimmin:

Millaisia liitteitä minun tulee lähettää lainahakemusta varten? Rahapalvelu voi vaatia sinua toimittamaan kopioita esimerkiksi palkkalaskelmastasi, veroilmoituksestasi tai muusta sellaisesta asiakirjasta, joka varmistaa ilmoittamasi tulotiedot. Voit lähettää pyydetyt liitteet palvelulle sähköpostilla, kirjeellä tai faksilla. Millainen asiakaspalvelu Rahapalvelulla on? Rahapalvelu toimii yhteistyössä Credit24:n kanssa, palvelut ovat saman konsernin alaisuudessa. Rahapalvelun asioissa voi siis olla yhteydessä Credit24:n asiakaspalveluun. Löydät yhteydenottotavat ja yhteystiedot suoraan Rahapalvelun verkkosivuilta. En pystynyt nostamaan rahaa tililuotoltani, missä on vika? – Tarkasta Rahapalvelun verkkopalvelusta, onko luottorajasi täynnä? Tällöin sinun tulee maksaa lainaa takaisin ennen kuin voit taas käyttää sitä. – Oletko hoitanut maksusi ajallaan? Erääntyneet maksut keskeyttävät uusien nostojen mahdollisuuden. – Onko sinulla menossa maksuvapaa kuukausi? Maksuvapaan kuukauden aikana sinun ei ole mahdollista tehdä uusia nostoja. Nostoja voi tehdä normaalisti taas seuraavasta kuukaudesta lähtien. En saanut laskua, mitä teen? Laskua ei saavu, jos sinulla ei ole avointa luottoa käytössäsi. Luottotili itsessään ei aiheuta mitään kuluja, mikäli et ole tehnyt sitä nostoja tai olet maksanut kaiken jo takaisin. Jos sinulla on maksamatonta saldoa Rahapalvelu tililuotolla, ole yhteydessä asiakaspalveluun mahdollisimman pian ja tarvittaessa päivitä yhteystietosi. Nostosummista kertyvä lasku tulee aina maksaa, vaikka laskua ei syytä tai toisesta sinulle tule. Millaisia maksuja lainasta peritään? Rahapalvelun tililuoton käyttämisestä kertyy luonnollisesti korkoa, joka on muodostunut sinulle yksilöllisesti. Tämän lisäksi maksat jokaisesta nostosta 6,95 %:n nostokulun. Käytössäsi on myös erilaisia lisäpalveluja, kuten luottorajan lasku tai maksuvapaan kuukauden käyttö, joka ovat maksullisia. Lainasta ei peritä tilinhoitomaksuja, eikä lainkaan avausmaksua.

READ  Fellow Finance

Lainaa aina harkiten

Toki lainaamisessa täytyy aina käyttää harkintaa, eikä vakuudetonta, helposti haettavaa lainaakaan kannata ottaa käyttöön kevein perustein. Voit vertailla arvioitua kuukausierää Rahapalvelu verkkopalvelun etusivulla kuukausituloihisi ja tarkastella mihin juuri sinulla on varaa. Jos koet, että sinulla on mahdollisuus maksaa toivotunsuuruinen laina takaisin, hae ihmeessä sitä. Elämä on liian lyhyt olla toteuttamatta suuria haaveita. Myös Rahapalvelu kiinnittää erityistä huomiota asiakkaan maksukykyyn. Rahapalvelun toiminnassa täyttyy kaikki luotettavan lainanantajan periaatteet, tästä kielii myös Etelä-Suomen aluehallintoviraston antama hyväksyntä. Jokaisen asiakkaan tulee ennen lainan saamista ilmoittaa tarkkaan oma tulotasonsa eli käytännössä omat mahdollisuutensa suoriutua lainasta. Jokainen lainahakemus arvioidaan yksilöllisesti ja tulotiedot pyydetään todistamaan erilaisilla tositteilla. Lainaa ei myönnetä henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä tai jotka ovat alle 19- vuotiaita. Tämä on osa lainan takaisinmaksukyvyn varmistamista. Lainahakemukseen tunnistaudutaan aina pankkitunnuksilla henkilöllisyyden varmistamiseksi. Toistaiseksi palvelussa tunnistautumiseen n mahdollisuus vain seuraavien pankkien asiakkailla: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki ja paikalliset pankit, Aktia, Säästöpankit, S-Pankki, Tapiola Pankki ja Handelsbanken. Luottosopimus katsotaan solmituksi siinä vaiheessa kun Rahapalvelu toimittaa sinulle hyväksytyn lainapäätöksen. Mikäli sait kielteisen päätöksen, tämä tarkoittaa sitä, ettei tässä tapauksessa Rahapalvelu lainaa ilman vakuutta voida myöntää sinulle. Syynä voi tällöin olla esimerkiksi se, että olet täyttänyt lainahakemuksesi huolimattomasti. Luottosopimuksen tarkat ehdot saat pyytämällä niitä Rahapalvelulta erikseen. Rahapalvelu 2