Saldo 1

Saldo

Saldon Suomen toimipiste sijaitsee Turussa. Se on joustoluottoa myöntävä palvelu, joka toimii luottokortin tapaan. Sinä haet luottorajan, jonka puitteissa voit sitten nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan.

Lainaa joustavasti 2000 – 5000 euroa

Saldo tarjoaa luottoa välillä 2000€-5000€. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eli luotto on jatkuva ja mahdollistaa näin rahan nostamisen erillisissä erissä. Lainan nimelliskorko on 29%, nostokulu 10% ja tilinhoitomaksu 4,90€/kk. Todellinen vuosikorko 3.000 € lainalle on 57,90 %, kun laina nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin tasaerin 12 kk aikana.

Lainaa 20 vuotta täyttäneelle

Saldon luottoa haetaan netissä. Lainansaajaksi kelpuutetaan oikeustoimikelpoinen henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa ja on vähintään 20 vuotias. Häneltä vaaditaan myös puhdasta luottorekisteriä sekä tuloja, jotka ovat riittävät lainan takaisinmaksuun. Hakijalla täytyy olla myös suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset.

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla

Verkkopankkitunnuksia käytetään palveluun tunnistautumiseen ennen hakemuksen tekemistä. Hakemuksessa annetut tiedot voidaan tarkastaa joko välittömästi Instantor-palvelun avulla tai tulotositteiden perusteella. Tulotositteet Saldo tarkastaa heti niiden saavuttua ja päätöksen saamiseen menee 1-2 arkipäivää.

READ  Risicum

Rahaa tilille heti hyväksytyn hakemuksen jälkeen

Rahat siirretään hakijan tilille välittömästi, kun hakemus on hyväksytty. Siirtoja tehdään ympäri vuorokauden. Luoton alkamisen yhteydessä saat myös tunnukset Saldon omille sivuille, mistä käsin voit tarkastella lainaasi ja tehdä siihen tarvittaessa lisämaksusta muutoksia. Näin voi esimerkiksi ottaa muutaman kuukauden vapaata lainanmaksusta, muuttaa laskutustapaa tai korottaa saldoa.

Saldon asiakaspalvelu

Saldon asiakaspalvelijat palvelevat sähköpostitse ja puhelimitse arkisin klo 8-22, lauantaisin klo 10-21 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Faktat Saldosta

  • lainaa 2000 – 5000 euroa
  • nostokulut vain 10%
  • ikäraja 20-vuotta
  • heti rahaa tilille
  • ei vakuuksia, ei takaajia