Rahalaitos 1

Rahalaitos

Rahalaitos.fi tarjoaa pääasiassa kahta eri palvelua: useiden eri lainanmyöntäjien tarjousten kilpailutusta sekä mahdollisuutta yhdistää useat eri lainat yhteen paikkaan. Rahalaitoksen käyttäminen on täysin ilmaista, eikä hakijalta vaadita sitoutumista.

Rahalaitos kilpailuttaa lainat puolestasi

Lainanvälitys tarkoittaa sitä, että Rahalaitos ei ole lainaa tarjoava taho, vaan neuvottelee ja kilpailuttaa sinulle parhaan mahdollisen sopimuksen niiltä tahoilta, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Rahalaitos toimii esimerkiksi yhteistyössä Cashbuddyn ja Credenton kanssa. Lainan hakijalle tämä tarkoittaa mahdollisuutta hakea lainaa useista eri paikoista vain yhdellä hakemuksella.

Lainasummat 500 – 40 000 euron väliltä

Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa vähintään 500€ ja korkeintaan 40 000€. Korot ja takaisinmaksuehdot vaihtelevat hakijakohtaisesti. Lainaa voi hakea myös yhdessä esimerkiksi avoparin kanssa, jolloin sen saa usein tavallista halvemmalla.

Yhdistä nykyiset lainat helposti

Lainojen yhdistämistä kannattaa harkita aina, jos on ottanut lainaa kahdelta tai useammalta eri lainanmyöntäjältä. Kun lainat yhdistää sellaisen palvelun kuin Rahalaitos.fi:n alle, saa usein pidemmän takaisinmaksuajan, minkä lisäksi myös maksaa jatkossa vähemmän korkoa.

READ  Suomilimiitti

Luoton takaisinmaksu joustavasti

Rahalaitoksen kautta haettujen lainojen takaisinmaksuaika on yleensä 2 – 12 vuotta. Voit merkitä lainahakemukseen toivomasi takaisinmaksuajan. Maksuaika on sitä pidempi, mitä pienemmissä kuukausierissä haluat lainasi maksaa. Rahalaitoksen laskurin avulla voit arvioida, minkä kokoisiksi kuukausierät muodostuvat haluamallasi lainasummalla ja maksuajalla. Laskurin tiedot ovat suuntaa-antavia, joten tarkan tiedon lainan hinnasta saat, kun lähetät Rahalaitokselle luottohakemuksen. Hakemuksen lähettäminen ei sido mihinkään, sillä lopullisen päätöksen lainaamisesta teet vasta saatuasi lainatarjouksen.

Ota lainaa yhteishakijan kanssa

Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa yhteisvastuullisesti eli yhdessä toisen henkilön, yleensä avio- tai avopuolison kanssa. Yhteisvastuulliset hakijat vastaavat kumpikin lainan takaisinmaksusta. Lainan hakeminen yhdessä parantaa mahdollisuuksia saada toivomasi laina edullisilla kuluilla. Hakijan tulee olla täyttänyt 20 vuotta ja tienata vähintään 10 000€ vuodessa. Rahalaitoksen lainanvälityspalvelut ovat käyttäjille täysin ilmaisia. Rahalaitoksen yhteistyökumppaneina toimii useita lainaa myöntäviä rahoitusyhtiöitä, jotka ovat luotettavia ja Finanssivalvonnan alaisia. Rahalaitos tarjoaa lainanhakijan käyttöön ilmaiseksi myös lainaneuvojia.

Faktat Rahalaitoksesta

  • lainaa jopa 40 000 euroa
  • lainaa ilman vakuuksia
  • yksi hakemus, useita tarjouksia
  • valitse itse sopivin laina
  • nopeasti rahaa käyttöön
READ  Fellow Finance