Nordcredit 1

Nordcredit

NordCREDIT on Lainasto Oy:n rahoitustuote. Lainasto OY on puolestaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja valvoma luotonanantaja. Yritys tarjoaa joustoluottoja, eli pikavippejä sillä lisämahdollisuudella, että lisälainaa on mahdollista nostaa ilman minkäänlaisia lisähakemuksia. Hakemuksen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja kiinteän summan sijaan, jolloin lainaa voi paitsi maksaa myös nostaa erissä.

Lainan luottoraja 3000 euroa

Lainan luottoraja on 3000€. Voit näin nostaa ensimmäisellä kerralla vähintään 100€ ja enintään 3000€. Jatkossa nostojen tulee olla vähintään 50€. Lainan kuukausikorko on 5 %, minkä lisäksi maksetaan 14% nostoprovisio. Todellinen vuosikorko on 3000€ kohdalla 118%. Kuukausierät ovat aina alle 300€.

Hae lainaa nopeasti netistä

Lainahakemus tehdään netissä. Lainaa voidaan myöntää 20 vuotta täyttäneelle ja oikeustoimikelpoiselle hakijalle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, joka asuu vakituisesti Suomessa ja jolla on käytössään matkapuhelinliittymä ja suomalainen pankkitili. NordCREDITin tulee myös uskoa, että hakija pystyy maksamaan lainan takaisin. Tulotiedot tulee vahvistaa.

Alustava luottopäätös heti

Hakemuksen täyttäminen vaatii tunnistautumisen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen, saat välittömästi alustavan luottopäätöksen. Lopullisen luottopäätöksen saat vasta, kun olet vahvistanut tulotietosi. Tulotietojen vahvistus tapahtuu niin, että lähetät NordCREDITille kuvan tai kopion esimerkiksi viimeisimmästä palkkakuitistasi tai tiliotteestasi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Tällä varmistetaan, että hakijan on mahdollista maksaa laina takaisin. Kun käyttöösi on kerran myönnetty luottoraja, voit jatkossa tehdä nostoja helposti tekstiviestillä. Rahat ilmestyvät tilillesi pankista riippuen joko välittömästi tai viimeistään 1-2 päivän sisällä.

READ  Rahapalvelu

Asiakaspalvelu

NordCREDITin asiakaspalvelu on auki Ma-Pe klo 8-22 ja La-Su klo 12-20. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai chatissä.

Faktat Nordcredit lainasta

  • luottoraja 3000 euroa
  • lyhennys pienissä kuukausierissä
  • kuukausierä aina alle 300€
  • ikäraja 20 vuotta
  • lainaa ilman vakuuksia