Luottopalvelu 1

Luottopalvelu

Luottopalvelu 2Kaipaatko joustavaa luottoa muuttuviin rahoitustarpeisiin? Koetko pankkien takaisinmaksusuunnitelmat liian kankeiksi ja kaipaatko oman lainasi takaisinmaksuun joustoa? Onko luoton saamisella kiire ja aikataulullisesti et halua käyttää paljoa aikaa lainaprosessiin? Jos vastasit näihin kysymyksiin ”kyllä”, olet luultavasti erittäin tyytyväinen Luottopalvelun lainaan. Voit lukea lisää Luottopalvelusta tästä artikkelista.

Vakuudetonta lainaa nopeasti ja luotettavasti Luottopalvelulta

Luottopalvelun laina on limiittiluotto, jossa lainaa on mahdollista saada 100 – 4 000 euroa. Lainat ovat vakuudettomia ja niitä voi maksaa joustavasti takaisin 3 -36 kuukauden kuluessa. Lainaa on mahdollista saada nopeasti käyttöön. Saat lainapäätöksen heti sen jälkeen, kun olet palauttanut hakemuksen Luottopalvelulle. Siinä vaiheessa kun lainan nosto käyttöösi on ajankohtaista, voit olla varma, että rahat siirtyvät tilillesi nopeasti palvelun aukioloaikoina. Uuden asiakkaan tarjouksena saat Luottopalvelu lainan kuukauden ajaksi ilman korkoa ja kuluja!

Luottopalvelun laina-aika: 3-36 kuukautta. Todellinen vuosikorko on min. 49,85 % ja maks. 153,63 %. Lainaesimerkki: 2 000 € laina 1 vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukausierä 205,75€. Takaisinmaksettavaa yhteensä on 2 469€. Todellinen vuosikorko on 49,85 %.

Luottopalvelun lainojen hinnoittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että hinnoittelu on selkeää, eikä asiakkaan tarvitse pelätä piilokuluja tai yllättäviä maksuja. Korkoa kertyy siitä osasta lainaa, minkä asiakas on nostanut käyttöönsä. Tästä nostetusta summasta maksetaan myös nostovaiheessa 6,95% nostopalkkio. Muita kuluja ei peritä, lukuun ottamatta tilanteita, joissa asiakas hankkii lisäpalveluja käyttöönsä. Koron perintäperuste on lainanhakuvaiheessa muodostuva henkilökohtainen korko. Vuotuinen nimelliskorko asettuu lainoissa välille 40,56% – 95,4% ja luoton todellinen vuosikorko on 49,85% – 153,63%.

Älä hanki pikavippiä – hanki Luottopalvelun laina!

Luottopalvelun laina eli joustoluotto on mielestämme monin verroin parempi vaihtoehto kuin perinteinen pikalaina, eli pikavippi. Joustoluotto toimii hyvin pitkälti samalla tavalla kuin tavallinen luottokortti. Joustoluotossakin asiakas hakee tiettyä luottorajaa ja saa ilmaiseksi käyttöönsä limiitin. Joustoluotto ei kerrytä kuluja silloin kun lainaa ei käytetä. Luotto voidaankin hakea rauhassa odottelemaan huonompia aikoja. Nostoja voi tehdä luottorajan sallimissa rajoissa. Luottolimiitti tulee jokaiselta kannalta tarkasteltuna halvemmaksi kuin pikavippi. Limiittiin ei liity avausmaksuja, eikä vuosimaksuja. Kaiken aiemmin mainitun lisäksi, Luottopalvelun ensilainaaja saa aina lainan ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajaksi käyttöön. Jos siis nostat vaikka nyt 100 euroa, sinulla on 30 vuorokautta aikaa maksaa tämä luotto takaisin, ilman että maksat korkoja tai kuluja. Kuukauden kuluttua korko lähtee juoksemaan, mutta nostokulua ei tähän ensinostoon tarvitse silloinkaan maksaa. Ilmainen laina on tänä päivänä harvinaista ja ehdottomasti kannattaa hyödyntää tämä tarjous. Enää ei tarvitse miettiä kannattaako esim. 100 euron lainatarpeeseen ottaa pikavippi vai kenties hakea Luottopalvelun joustoluottoa!

Luottopalvelun limiittiluotto sopii lähes kaikille suomalaisille!

Kaikki yli 19 vuotiaat voivat hakea Luottopalvelulta lainan. Huomioitavaa kuitenkin on, ettei Luottopalvelu vastuullisena lainanmyöntäjänä myönnä sellaisille henkilöille luottoa, joilla on luottotiedoissa merkintä maksuhäiriöstä. Muutenkin jokaisen asiakkaan tilanne katsotaan yksilöllisesti ja pohditaan, onko asiakkaalla realistiset mahdollisuudet hoitaa hakemansa luoton takaisin maksu. Hae siis vain sellaista limiittituotetta, jonka kuukausierät arvelet voivasi maksaa nykyisillä tuloillasi takaisin. Lainatuotteita Luottopalvelulla on siis 100 – 4 000 euron väliltä monenlaisia. Luottorajan voi valita näiden summien väliltä. Halutessaan luottorajaa voi myöhemmin nostaa tai laskea lainatarpeiden muuttuessa. Laina on luoteeltaan jatkuva, joten asiakkaan ei tarvitse hakea luottoa joka nostolle erikseen. Tämä huomattava etu verrattuna perinteikkäisiin kulutusluottoihin, puhumattakaan pikavipeistä.

READ  Ainalaina

Käytössäsi on monia lisäpalveluja Credit24:n valikoimasta

Koska Luottopalvelu lainapalvelu on Credit24:n hallinnoima, voi asiakas saada käyttöönsä erilaisia Credit24:n lisäpalveluja. Yksi tällainen on Credit24 Turva. Tämä tarkoittaa sitä, että pienellä kuukausisummalla asiakas saa lainan maksuun lisäturvaa niissä tilanteissa, kun takaisinmaksukyky tilapäisesti alenee. Asiakas saa näissä tilanteissa korotonta ja kulutonta maksuvapaata ja normaalilla maksuvauhdillakin yhden veloituksettoman maksuvapaan kuukauden vuodessa. Credit24 Turva kustantaa asiakkaalle 4,95 euroa kuukaudessa. Turvapalvelun lisäksi Luottopalvelun asiakas käyttää ilmaiseksi Credit24:n asiakaspalvelua ja Credit24:n hallinnoimia onlinepalveluja, sekä mobiilisovellusta. Näiden kautta asiakassuhteeseen liittyvät asiat on helppo hoitaa ja katsoa reaaliajassa kellon ympäri esimerkiksi nykyiset laskutiedot tai hankkia maksuvapaan kuukauden, eräpäivän siirron tai luottorajan noston tai -laskun.

Luottopalvelu lyhyesti

  • Joustava 100 – 4 000 euron jatkuva luotto
  • Yllättävien menojen rahoittamiseen
  • Takaisinmaksuun voi käyttää aikaa 3 – 36 kuukautta
  • Credit24:n hallinnoima palvelu
  • Vastuullinen lainapalvelu

Vastuullista luottoa tilapäiseen rahantarpeeseen

Luotoilla on tarkoitus rahoittaa pääsääntöisesti lyhytaikaisia, yllättäviä menoja. Luottopalvelun lainaa tai muitakaan luottoja ei suositella jatkuvan elämisen rahoittamiseen tai tarpeettoman kulutustason ylläpitämiseen. Vakuudettomia luottoja on helppo ja nopea hankkia. Aina on kuitenkin muistettava, että tästä huolimatta asiakas on solminut lainasuhteen luoton myöntäjään ja tämä lainasuhde on hoidettava asianmukaisesti myös takaisinmaksun osalta. On ok rahoittaa lainarahalla tarpeellinen remontti tai yksittäinen lomamatka, puhumattakaan kodinkoneiden uusimisesta tai oman terveyden hoitamisesta. Koko taloutta ei kuitenkaan voi lainarahan varaan asettaa vaan asiakkaalla on vastuu huolehtia siitä, että tuloa on muualtakin ja lainaa otetaan vain harkitusti. Hankalissa rahatilanteissa, kuten pahan velkaantumisen kohdatessa asiakkaan kannattaa olla yhteydessä esimerkiksi Takuusäätiön velkaneuvonnan piiriin.

READ  Halino

Usein kysytyt kysymykset Luottopalvelusta

Mikä on joustoluotto? Joustoluotolla viitataan luottoon, joka on asiakkaan käytössä ja jolta voi tehdä nostoja vapaasti, luottokortin tapaan. Joustoluottoon liittyy ennalta sovittu luottoraja. Lainan takaisinmaksuvelvoite koskee vain sitä osaa luotosta, jonka asiakas on nostanut käyttöön. Mikä on lainan todellinen vuosikorko? Todellinen vuosikorko on luotu eri lainojen vertailua helpottamaan. Lainan todellinen vuosikorko eroaa nimelliskorosta niin, että todelliseen vuosikorkoon on laskettu kaikki lainan sisältämät maksut. Eli kaikki lainan kulut on muutettu koron muotoon. Luottopalvelun limiittiluotossa todelliseen vuosikorkoon kuuluu koron lisäksi nostopalkkio. Tuleeko minun nostaa koko lainasumma kerralla? Ei tarvitse. Luottoaplvelun laina eroaa ns. kertaluotosta niin, että koko lainasummaa ei tarvitse ottaa kerralla käyttöön. Luottoa voi nostaa oman tarpeen mukaan omalle tilille, asiakkaan toivomissa erissä. Toki asiakas voi tietenkin halutessaan myös nostaa koko luottosumman kertanostolla. Miten ja milloin voin tehdä nostoja? Voit tehdä nostoja milloin vain kirjautumalla Credit24 Onlineen. Summat maksetaan tilillesi päivittäin klo. 8.00 – 22.00. Nostoja voit tehdä niin usein kuin haluat, vaikka päivittäin tai useamman kerran päivässä. Toki nostojen välillä voi pitää taukoa tai olla nostamatta lainaa käyttöön ollenkaan. Olen maksanut koko luottosumman takaisin. Tarvitsen uutta luottoa, miten toimin? Käytössäsi oleva Luottapalvelun laina on jatkuva luotto, joten maksettuasi sitä takaisin on tuo summa taas uudelleen nostettavissa käyttöön. Laina on siis käytössäsi aina, kun sitä tarvitset! Luottopalvelu 3