Lainaa24 1

Lainaa24

Lainan hakemiseen saa halutessaan kulumaan tuntikausia. Vie paljon aikaa ensin listata kaikki lainantarjoajat, sitten ottaa jokaiseen erikseen yhteyttä, kerätä lopulta lainatarjoukset yhteen ja lähteä sitten vertailemaan niitä.

Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella

Lainaa24 on lainanvälityspalvelu, joka on tehnyt lainojen vertailun mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Jättämällä hakemuksen Lainaa24:n sivuilla, saat lainatarjouksia useilta palvelun yhteistyökumppaneilta, eli suomalaisilta pankeilta ja muilta lainantarjoajilta. Lainahakemus käsitellään automaattisesti, minkä jälkeen saat palvelun yhteistyökumppaneilta useita tarjouksia jo saman päivän aikana. Usein saat lainanvälityspalveluiden kautta lainan varmemmin ja edullisemmin kuin ottamalla itse yhteyttä lainantarjoajiin.

Valitse paras tarjous käyttöösi

Käyttäjän tehtäväksi jää vain saatujen lainatarjouksien vertailu ja itselleen parhaiten sopivan lainan valitseminen. Monissa tapauksissa rahat voi saada käyttöönsä jo saman päivän aikana. Pankkien siirtoajat voivat tietyissä tapauksissa viedä 1-2 pankkipäivää.

Lainaa jopa 40 000 euroa

Lainaa24:n kautta haetun lainan suuruus voi vaihdella 500 eurosta aina 40 000 euroon. Lainaa24 pyrkii neuvottelemaan sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot, mutta ei voi suoranaisesti vaikuttaa korkoon tai lainan takaisinmaksuehtoihin. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa.

READ  Vippi.org - uusi pikavippi

Maksuton hakemus

Hakemuksen jättäminen ei koskaan sido käyttäjää mihinkään. Palvelun käyttö on maksutonta. Maksuttomasti palvelee myös Lainaa24:n asiakaspalvelu.

Faktat Lainaa24 lainasta

  • lainaa 500 – 40 000 euroa
  • maksuaikaa 2 – 15 vuotta
  • yhdistä nykyiset lainat
  • useita hyviä lainatarjouksia
  • lainaa ilman vakuuksia