Fleksiluotto 1

Fleksiluotto

Elämä on täynnä pieniä tarpeita, joihin tarvitaan rahaa. On illanviettoa ystävien kanssa, matkoja, ostoksia ja auto, joka pitäisi saada tankattua. Fleksiluotto ymmärtää, että jokaisen lainatarpeet ovat erilaiset, mutta että rahaa pitää yleensä paitsi saada nopeasti ja helposti, pitää sen takaisinmaksu olla aivan yhtä helppoa ja nopeaa.

Virtuaalinen 2100 euron luottotili käyttöön

Fleksiluotolta saa lainat 2100€ asti. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat käyttöösi joustoluottotilin, josta voit maksimisumman puitteissa tehdä haluamasi määrän nostoja. Takaisin maksat vain rahat, jotka olet oikeasti nostanut, ja aina omaan tahtiisi, kunhan maksat kuukausittaisen minimin. Tämä tarkoittaa, että lainaa voi maksaa esimerkiksi heti alussa takaisin suurempina määrinä, jolloin luottokorko (8,5%) pysyy pienempänä ja säästät rahaa.

Nosta rahaa tarpeen mukaan

Maksueriä saa muutella omaan tahtiin ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia. Nostoja voi myös tehdä lisää tarpeen tullessa ja mihin kellonaikaan tahansa ilman, että joudut täyttämään minkäänlaisia lisähakemuksia. Fleksiluoton omassa nettipalvelussa pidät lainan myös helposti hallussa ja tiedät aina, missä saldosi menee ja millaisia summia sinun tulee maksaa takaisin – ei ikäviä yllätyksiä, ei piilokuluja. Jos kysymyksiä herää, vastaa asiakaspalvelu niihin ilmaiseksi arkisin aina aamukahdeksasta iltaviiteen.

READ  Instabank palvelun kokemuksia

Lainaa luottokelpoiselle henkilölle

Lainaa voidaan myöntää sellaisella hakijalle, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan tulee myös pystyä tunnistautumaan palveluun pankkitunnuksilla.

Faktat lainasta

  • 2100 euron luottoraja
  • kuluja vain nostetusta summasta
  • ikäraja 20-vuotta
  • vain 3 askeleen lainahakemus
  • lainaa ilman vakuuksia
  • nosta rahaa tarpeen mukaan
  • edulliset kulut