Eurolimiitti 1

Eurolimiitti

Eurolimiitti tarjoaa käyttöön 3000 euron luottolimiitin luotettavasti. Rahaa on mahdollista nostaa luottorajan puitteissa sen verran kuin sille on tarvetta, vaikka vain muutama kymmenen euroa. Vaihtoehtoisesti jos rahalle on suurempi tarve, voi koko luoton nosta yhdellä nostolla käyttöön.

Ensilaina kuluitta 500 euroon saakka

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston kuluitta, mikäli luotto maksetaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään menneessä. Kuluton luotto on voimassa korkeintaan 500 euron ensinostolle.

Lainan lyhennys pienissä erissä kuukausittain

Luottoa maksetaan takaisin kuukausittain pienissä erissä. Luoton lyhennys on vain 10% avoimena olevasta lainasaldosta ja luotto on siten markkinoiden edullisimmasta päästä. Tarvittaessa luottoon voi saada vuoden aikana 3 täysin maksuvapaata kuukautta jos oma rahatilanne ei salli luoton lyhennystä.

Hae laina nopeasti suoraan netistä

Eurolimiitti luottoa haetaan internetistä palvelun kotisivuilta. Lainan hakeminen käy nopeasti ja se on tehty todella helpoksi. Kun myönteinen luottopäätös on annettu, voi rahaa nostaa omalle tilille kätevästi tekstiviestillä. Rahat siirtyvä asiakkaan käyttöön todella nopeasti, käytännössä väittömästi kun noston tekee.

READ  Ostosraha

Eurolimiitti luotto yli 21 vuotiaille

Luottoa on mahdollista hakea jos on täyttänyt 21 vuotta. Raha-asiat on oltava täysin kunnossa, mikä tarkoittaa sitä, että luottotiedot on oltava moitteettomassa kunnossa. Hakijan on oltava Suomen kansalainen ja hakijalta on löydyttävä oma matkapuhelinnumero. Luottoa haettaessa hakija henkilö- ja luottotiedot tarkistetaan julkisista rekistereistä. Oma tulotaso on varmistettava Eurolimiitille toimittamalla kopiot tiliotteesta ja/tai palkkakuitista muutamalta luottoa edeltävältä kuukaudelta. Hae nyt edullinen luottoraja Eurolimiitiltä. Hakeminen on maksutonta eikä luotosta aiheudu lainkaan kuluja ellet luottoa koskaan käytä. Asiakaspalvelu palvelee asiantuntevasti ma – pe klo 8:30 – 22:00 ja la – su klo 11 – 19. Yhteyden asiakaspalveluun saa puhelimella ja sähköpostilla.

Faktat Eurolimiitistä

  • luottoraja 3000 euroa
  • lyhennys vain 10% luoton saldosta
  • ikäraja 21-vuotta
  • nopea luottopäätös
  • ensilaina kuluitta 500 euroon saakka