Credigo 1

Credigo

Credigo on pohjoismaissa toimiva vuodesta 2006 asti toiminut rahoituspalveluja tarjoava yritys. Se on rekisteröitynyt Suomessa ja sen emoyhtiö Norhtmill AB sijaitsee Ruotsissa. Credigon tavoitteena on tarjota selkeitä rahoitusratkaisuja, joissa ei ole piilotettuja kuluja tai maksuja. Asiakas maksaa ainoastaan lainasta korot. Credigolta on mahdollista hakea lainaa aina 2 500 € asti ja maksimi takaisinmaksuaika on viisi vuotta. Credigon nettisivuilta löydät laskurin, jolla voit kätevästi laskea kuukausittaiset takaisinmaksuerät, kun määrittelet ensin tarvittavan lainasumman ja toivomasi takaisinmaksuajan. Näet myös samalla vuosittaisen koron määrän, jonka maksat kyseisellä takaisinmaksuaikataululla. Ja muita kuluja tai maksuja ei sisälly koko lainanhakuun.

Näin haet lainaa Credigolta

Lainanhakuprosessi on selkeä ja myönteisen lainapäätöksen saatuasi, rahat maksetaan tilillesi 15 minuutin kuluessa, jos asiakaspalvelu on avoinna. Credigolta lainaa voi hakea 20-vuotias ja luottokelpoinen henkilö. Vakuuksia ei tarvita. Lainaa hakiessa tunnistaudut TUPAS-verkkopankkitunnisteella. Credigolla on käytössä lisäksi mobiilivarmenne.

Takaisinmaksu sujuu jouhevasti

Credigo lähettää kuukausittain hyvissä ajoin ennen lainanlyhennyksen eräpäivää asiakkaalle laskun. Eräpäivä on joka kuukauden 28. pv. Asiakas saa sähköpostitse varmistuksen Credigolta kirjautuneesta maksusuorituksesta. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan viiden euron maksumuistutusmaksu. Mikäli asiakkaalla on vaikeuksia maksaa kuukausittaista lainanlyhennyserää, hän voi ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun ja neuvotella takaisinmaksuaikataulusta.

READ  Fixura

Credigon asiakaspalvelu auttaa

Lainaehdot ja muuta lisätietoa löydät lisäksi nettisivuilta tai voit kysyä asiakaspalvelusta. Credigon henkilökohtainen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin virka-aikaan. Aukioloajat löydät nettisivuilta. Sen lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse, puhelimella, chatissa ja facebookissa. Nettisivustolla on myös lomake ja kun täytät sen Credigon asiakaspalvelu ottaa yhteyttä sinuun pikapuoliin.

Credigo faktaa

  • Lainaa 100 – 2500 euroa
  • Takaisinmaksuaika 1-5 vuotta
  • Ikäraja 20 vuotta
  • Laskun eräpäivä aina 28. päivä
  • Eräs markkinoiden edullisimmista