Cashbuddy 1

Cashbuddy

CashBuddy pikalainaa voi hakea kätevästi vaikkapa matkapuhelimella tai ATK-päätteellä. Luoton voi saada 22 -vuotias henkilö, jolla on vakituisia tuloja kuukausittain yli 1200€ sekä luottotiedot kunnossa. Luottoa voi hakea jopa 3000€. Takaisinmaksuaikaa CashBuddy antaa jopa viisi vuotta. CashBuddyn korot voivat olla alhaisimmillaan 15%. Sen lisäksi peritään luotosta järjestelypalkkiomaksu, jonka suuruus riippuu luoton summasta ja lisäksi laina-ajasta. Muut kulut ja palvelumaksut sisältävät hinnastot löytyvät Cash Buddyn nettisivuilta.

Cashbuddy tarjoaa helpon ja nopean hakemuksen

Pikaluottoa on mahdollista hakea Cash Buddyn nettisivuilta löytyvällä lainanhakulomakkeella. Kun asiakas on täyttänyt sen, hän allekirjoittaa sen verkkopankkitunnuksilla ja toimittaa liitteeksi tarvittavat tulotodistukset, jotka voivat olla skannattu tai valokuvattu kopio palkka- tai eläketodistuksista. Lainapäätöksen asiakas saa heti. Rahat maksetaan tilille viimeistään seuraavana arkipäivänä riippuen asiakkaan pankista. Kun asiakas on saanut myönteisen lainapäätöksen, hänelle lähetetään kuukausittaiset takaisinmaksuajat ja summat sisältävä lainantakaisinmaksuohjelma. Muita laskuja ei lähetetä.

Cashbuddyn kanssa voit muuttaa maksuohjelmaakin

Asiakas voi katsoa lainanlyhennysohjelman OmaBuddystä, jotka CashBuddyn tarjoama ilmainen “omat sivut” palvelu asiakkaalle. OmaBuddy -palvelussa on mahdollista myös tehdä muutoksia lainanlyhennysohjelmaan. Jos takaisinmaksu myöhästyy, lasku siirtyy automaattisesti CashBuddyltä perintätoimiston perittäväksi. Mutta etukäteen on mahdollista hakea lyhennysvapaata tarvittaessa. CashBuddyn asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tai hätätapauksessa myös puhelimella arkipäivisin. Tarkemmat yhteystiedot, aukioloajat ja sopimusehdot löytyvät CashBuddyn nettisivuilta.

READ  Ostosraha

Tietoa Cashbuddy lainoista

  • Lainaa 1000 – 3000 euroa
  • Takaisinmaksuaika 1-5 vuotta
  • Ikäraja 22 vuotta
  • Takaisinmaksu kuukausittain tasaerissä
  • Muutokset takaisinmaksuohjelmaan mahdollisia